Eλληνες: ουραγοί και στο Iντερνετ

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Aλλά πρώτοι στην TV

Σύμφωνα με έρευνα του Iνστιτούτου Oπτικοακουστικών Mέσων σε συνεργασία με την Eυρωπαϊκή Eπιτροπή, παραμένουμε ουραγοί στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και Iντερνετ, με τα χαμηλότερα ποσοστά στην Eυρώπη (12%), ενώ αντίθετα καταρρίπτουμε... ρεκόρ στην τηλοψία, με τέσσερις ώρες κατά μέσον όρο την ημέρα. Eίναι επίσης ενδεικτικό ότι οι συσκευές που αφορούν αποκλειστικά στη διασκέδασή μας, όπως το βίντεο και το DVD, είναι και αυτές που εμφανίζουν τους υψηλότερους ρυθμούς διάδοσης.

Ειναι παραξενο με τις τιμες που εχει ο ΟΤΕ;; :?

Και κατι για να διαβασετε.. :cry:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 2003_81095

Απο τιμες η Ελλαδα εχει ευρωπαικο επιπεδο.. Απο εισοδημα.. Γα**** τα.. :?
Ποιος μπορει να παρει ενα Η/Υ οταν εχει 2 και 3 παιδια να θρεψει :?:

Εδώ που τα λέμε, με αυτές τις τιμές πως να βάλει κανείς ιντερνετ :?: Σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ τα Ευρυζωνικά Δίκτυα έχουν εισβάλη στα νοικοκυριά και στην Ελλάδα ακόμη τώρα άρχισαν να το δίνουν και φυσικά μόνο σε Αθήνα.

Αλλά και από τιμές... άκου 50 € το μήνα για σύνδεση ADSL 512/128 kbps :roll: Για σύγκριση (και ζήλια :twisted: ): εγώ πληρώνω 45 €/μήνα (τελική τιμή, απερισόριστης χρήσης) με σύνδεση τετραπλάσια (2048/512 kbps) :D

Akn exeis strato? lew va bale satellite... 8)

Όχι Στέφ :!: Έχω καλωδιακή σύνδεση από την εταιρεία ish (http://www.ish.de) η οποία είναι υπέυθυνη για την καλωδιακή TV της Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Προσφέρει το ίντερνετ μόνο στις πόλεις Ντόρτμουντ :D , Ντίσελντορφ, Μπόχουν και νομίζω Κολονία. Πάρα πολύ καλή σύνδεση (και μάλιστα δε σε πετάνε ποτέ)....

Όσον αφορά τη strato. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για αυτή την εταιρεία. Προσφέρουν και webhosting, αλλά με πολλά προβλήματα. Και έτσι ίσως να είναι και το sat. Δες το παρακάτω link (εδώ) και γενικότερα στο σχετικό φόρουμ... θα βρεις αρκετά :wink:

Πιστεύω ότι η κατάσταση θα αλλάξει στο μέλλον (τώρα δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό). π.χ. η "γενιά" μου (τώρα εγώ κοντεύω τα 20) ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά το ίντερνετ (λόγω εκπαίδευσης,σπουδών κ.τ.λ.) ενώ αντίθετα οι μεγαλύτεροι δεν έχουν ιδέα (π.χ. η μάνα μου!) Όμως, όταν εμείς οι σημερινοί 20άρηδες γίνουμε 40άρηδες, τότε.......ποιος μας πιάνει..........Απλό το σκεπτικό μου ε?

Σωστά τα λες jerry :!: Ούτε η μάνα μου δε γνωρίζει να χρησιμοποιεί των υπολογιστεί... και δε θέλει ούτε και κινητό να μάθει. :roll:

Το θέμα είναι ότι οι τιμές είναι σχετικά ακριβές και ότι ακριβώς εμείς οι νέοι που θέλουμε και μπορούμε (από πλευράς γνώσεων) να έχουμε ιντερνετ, δε μπορούμε να το βάλουμε για οικονομικούς λόγους. Πιστεύω όμως (και το ελπίζω) σύντομα να πέσουν οι τιμές και να βάλουν περισσότερα άτομα ιντερνετ, διότι είναι μια πολύ μεγάλυ πηγή πληροφόρησεις για όλα τα θέματα που μας αφορούν (και με την ευκαιρεία να αποκτήσουν και υπολογιστή, αλλά και αυτός δεν είναι και φτηνός) :!: Αλλά καλά να είναι και τα net-café :wink:

Υ.Γ. Ο θείος μου μπαίνει κάπου - κάπου στο ίντερνετ με κάρτα... μπορεί να μου πει κανέις τι κοστίζει αυτή :?: και ... ελπίζω να αργήσει ακόμη να γίνω 40άρης :twisted:

Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει κάρτες με τις οποίες μπαίνεις Ίντερνετ για ένα ορισμένο χρόνο και ανάλογα κοστίζει η κάρτα..Υπάρχει ποικιλία καρτών (ανάλογα με τη διαθέσιμη ώρα στο Ιντερνετ) και πωλούνται και στα περίπτερα.. Δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά δε με ελκύει η ιδέα ότι κάποια στιγμή που θα διαβάζω (π.χ. ότι η ΟΑ έχει κέρδη αρκετά δις 8) , και θα πετάει σε πάνω από 100 προορισμούς 8) 8) ), ξαφνικά θα κοπεί η σύνδεση! Βέβαια, κάποιους που δε μπαίνουν πολύ συχνά ίσως τους συμφέρει...

Siga siga apxizw kai viw8w pappous avamesa sas.. :P Stis 12 .11 givomai 29 kai ama amolate kati istopies gia megalous, ais8avomai sav tnv Mepkoupn :twisted:

(Snmiwste tnv nmepomnvia! :P )