Ενδιαφέρον από Qatar & Kingfisher για εξαγορά των ΟΑ

• Thread starter Thread starter George
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σχετικα με τα παραπανω, τονιζω οτι ΔΕΝ αντιπροσωπευουν την δικη μου γνωμη, απλα τα βρηκα σε bloq, και τα βρηκα ακρως ενδιαφεροντα. Μια αναλυση του ολου θεματος, ισως τελικα γινει η αιτια να σταματισει επιτελους η "αληλοφαγομαρα" μεταξυ μας, μιας και ολοι μας, ειμαστε οικογενειαρχες, και τρωμε ψωμι απο τις δυο αυτες εταιριες.

Sorry κιόλας, εκτιμώ την αγωνία σου, αλλά το εν λόγω Post με κεφαλαία γράμματα και καταγγελτικό ύφος περισότερο εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου μου θυμίζει παρά ουσιαστική συμμετοχή στην κουβέντα.

Και τέλος, αν όλα αυτά τα γνωρίζετε εσείς της ΟΑ, γιατί κανείς από τους συνδικαλιστές σας δεν βγαίνει να τα καταγγείλει ευθέως;

---EDIT---
Γιατί δεν το λες εξαρχής και στην έπεσα άδικα;;; Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιό blog τα διάβασες;

Βλέπω μας έχει εκπαιδεύσει άριστα η TV. "Τριααντα...αναπάντητα...ερωτήματαααααα....." (ειπωμένα με μυστήρια εκφορά Τράγκα).

Σιγουρα δεν φταιει η Αιγαιου για αυτα που συμβαινουν με της ΟΑ εδω και πολλα χρονια. Η Αιγαιου απλα εκμεταλευονται υπερ τους την ολη κατασταση και καλα κανουν, τα λεφτα τους βαζουν οι ανθρωποι και φυσικο ειναι να θελουν να εχουν και κερδοι, μακαρη να λειτουργουσε ετσι και η ΟΑ. Και ολα αυτα που γραφωνται για συμφαιρωντα και παραλειψης υπερ της Αιγαιου ειναι για χαζες τηλεοπτηκες εκπομπες δημιουργιας εντυπωσεων, εμεις εδω μεσα εχω την εντυπωση οτι ειμαστε ανωτερου επιπεδου απο αυτους που φωναζουν και νευριαζουν ολλοι μαζι και δεν καταλαβενει κανεις τιποτε.

Το κακο βεβαια ειναι οτι με την ολη κατασταση κανεις δεν θα θελει ν αγοραση της ΟΑ ετσι οπως ειναι σημερα, πανε τα Αραβικα και Ινδικα ονειρα...

CaptainChris":2l6g3655 said:
Το κακο βεβαια ειναι οτι με την ολη κατασταση κανεις δεν θα θελει ν αγοραση της ΟΑ ετσι οπως ειναι σημερα, πανε τα Αραβικα και Ινδικα ονειρα...

Εισαι απο αυτους που πιστεψαν τις αρλουμπες του δουκα?

Χμ ... Qatar και KingFisher έλεγε το θέμα! Την τελευατία φορά που ακούστηκε το όνομα Qatar ήταν πριν 13 ποστ. Για να μην πω πριν πόσα ποστ γράφτηκε τελευταία φορά το KingFisher... (μην ψάχνετε άδικα, κάπου στην τρίτη σελίδα ήταν)

:deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.