Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ωραια συνθεση. Υποθετω,βεβαια,οτι και ολες οι φωτο που εχεις χρησιμοποιησει ειναι δικιες σου, ετσι? Και οσες τυχον δεν ειναι, εχεις παρει αδεια απο τους εκαστοτε φωτογραφους για να τις κανεις βιντεο,ετσι? Αν,ναι,και παλι μπραβο!

http://www.youtube.com/user/ChaniaGrego ... jONLCainTk

01JUL CHQ ATH OA 535 1655
01JUL ATH PVK OA 622 1915

Mε την αγαπημένη ΟΑ πάντα πετούσα. Όλα αυτά τα χρόνια ΜΟΝΟ με ΟΑ 1 φορά μου έκατσε καθυστέρηση (είμαι απο τους λίγους και τυχερούς) ΟΑ 535 2 ώρες Delay... αμάν τι γίνεται;;;; Ευτυχως η Α3 είχε πτήση 17:25 αλλά με καθυστέρηση και αυτή 30' φτάνουμε στην Αθήνα (129,00+++€ last minute ticket).

Φτάνω στο Check in 1845 ίσα ίσα που μπρόλαβα . . . .

Έγινε η επιβίβαση και στο βίντεο βλέπετε ένα μικρό μέρος μιας πτήσης που δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει όπως και η πΟΑ .

Αφιερωμένο σε όλους εσάς που μεγαλώσατε και ταξιδεύατε με ασφάλεια με την αγαπημένη ΟΑ.

Επίσης αφιερωμένο και σε εκείνους που την Πούλησαν και την έχουν φέρει στο σημείο αυτό .... Ευχαριστώ ΟΑ.

Μα καλά, χαλάσανε τόσα λεφτά για να πετάξει? Δεν το κόβανε σε 5-6 κομμάτια και να το στείλουνε, πολύ φτηνότερα θα ερχότανε. Τώρα, αν πώ ότι μου λείπουνε τα ντουμάνια πίσω από τα τζέτ, θα είμαι οικολογικά απαράδεκτος?

Φίλτατε ιππότη,φαντάζομαι πως το κόστος αποσυναρμολόγησης+μεταφοράς με 5-6 νταλίκες+επανασυναρμολόγησης ήταν μεγαλύτερο από το κόστος επανενεργοποίησής του έστω και γιά μιά πτήση.

ΥΓ.Είσαι οικολογικά απαράδεκτος :) αλλά και η Greenpeace δέν πάει πίσω.Πρό ετών είχα δεί στον Πειραιά ένα πλοίο της που είναι πρώην ρυμουλκό,άρα χρησιμοποιεί πετρελαιομηχανές γιά την κίνησή του κλπ.Οσο ήταν στον Πειραιά δεμένο,λειτουργούσε η ηλεκτρογεννήτριά του (που κι'αυτή κινείται με πετρελαιομηχανή,άρα εμόλυνε την ατμόσφαιρα).Οταν ερώτησα κάποιον εκ τού πληρώματος με φόρμα μηχανικού γιατί δέν κάναν αίτηση στον ΟΛΠ να τραβήξουν μιά μπαλαντέζα από το παρακείμενο κτίριο τού κεντρικού λιμεναρχείου,αυτός χαμογέλασε αινιγματικά,με χαιρέτησε και έφυγε....

Hastaroth":mmc4toh4 said:
Φίλτατε ιππότη,φαντάζομαι πως το κόστος αποσυναρμολόγησης+μεταφοράς με 5-6 νταλίκες+επανασυναρμολόγησης ήταν μεγαλύτερο από το κόστος επανενεργοποίησής του έστω και γιά μιά πτήση.

Αυτό θα μου επιτρέψεις να το αποκλείσω κατηγορηματικά. Να πάρεις ένα αεροπλάνο από μόνιμη ακινησία 30 και πλέον ετών, και μάλιστα αεροπλάνο που δεν πετάει σαν τύπος εδώ και πάρα πολλά χρόνια (άρα δυσκολία στα ανταλλακτικά, σε επάρκεια μηχανικών, πιλότων κλπ), είναι τεράστια υπόθεση. Ειδικά αν συμπεριλάβουμε την τεράστια χαρτούρα με το FAA για να πετάξει (έστω και μία φορά και έστω άνευ επιβατών), τα πτυχία και πολλά πολλά άλλα.

Για να πώ την αλήθεια, όταν πρωτοείδα το βίντεο, νόμιζα ότι ήταν μούφα, ή ότι δεν προορίζεται το άφος απλά για "πεδίο ασκήσεων" πυροσβεστικής.