Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ένας ακόμα επιβάτης με σύνδρομο φοιτήτριας ΑΠΘ :rolleyes:
Αυτό πάει εξαιρετικά ;)
Θα παραθέσω και το αριστούργημα φυσικά, απολαύστε υπεύθυνα :mrgreen:


 
Άμα έβαζε και την Ρούλα Βροχοπούλου να κυνηγάει τον Φραν στον διάδρομο θα είχε περισσότερο γούστο.

 
Last edited:
Στο (κατά τη γνώμη μου) καλύτερο κωμικό show του πλανήτη, ο John Oliver περιγράφει την κωμωδία που ονομάζεται Boeing, το αστείο που λέγεται 737 ΜΑΧ και την τραγωδία που λέγεται business culture της εταιρείας. Δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα, αλλά γέλασα ξανά με το επικό clusterfuck της αγαπημένης από το Σιάτλ.

Μπόνους, το (ξύλινο σε κάποια σημεία) ομοίωμα του 787 που η Boeing εμφάνισε στο επίσημο rollout λέγοντας ότι είναι το έτοιμο κατασκευασμένο αεροσκάφος, ενώ δεν είχε καν κόκπιτ, ενώ κοιτάζοντας από χαμηλά μέσα από τις φωλεές έβλεπες ουρανό. Επικές στιγμές. :mrgreen:
 
Σε άλλα νέα σήμερα....

Πρόταση για τη δημιουργία cargo αεροδρομίου στο Πλατύ Ημαθίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης,.

 
Δεν ξέρω τι καπνό καπνίζει ο (Αναστάσιος) Καπνοπώλης αλλά η φωτογραφία που επέλεξε ο θεουλης του capital.gr για την ίδια είδηση μου επιβάλλουν να το ποστάρω και εγώ:

ÎεÏÏαλονίκη: Î ÏÏÏαÏη για Ïη δημιοÏÏγία cargo αεÏοδÏÎ¿Î¼Î¯Î¿Ï ÏÏο ΠλαÏÏ ÎμαθίαÏ, καÏÎθεÏε ο ÏÏÏεδÏÎ¿Ï ÏÎ¿Ï ÎÎÎ
 
Γιατι τι εχει το skg και θελει αεροδρόμιο σε τοσο κοντινή απόσταση?
 
Είναι επειδή δεν πάει το Μετρό μέχρι εκεί :2:
 
Η περιοχή στο Πλατύ Ημαθίας είναι πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό δίκτυο αλλά και στον Α.Θ.Ε. (πρόσβαση προς Σκόπια αλλά και αποφυγή Θεσσαλονίκης). Το αστείο είναι βέβαια ότι μάλλον εννοεί το υφιστάμενο Α/Δ της Αλεξάνδρειας (Αεροπορία Στρατού) το οποίο φαίνεται ότι θα είναι κορεσμένο μετά την καταστροφή που επήλθε στο Στεφανοβίκειο....
 
τροχός αποκολλήθηκε από αεροσκάφος στο San Francisco και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα
 
Top