Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
«Ενδιαφέρον» άρθρο το οποίο άλλα λέει στον τίτλο και τελικά άλλο σου λέει στο κυρίως κείμενο.


Να χαρώ δημοσιογραφία.
 
Το συγκεκριμένο blog (δεν αποτελεί ειδησεογραφικό site) είναι έγκυρο και γράφει σωστές ειδήσεις, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα είναι click baits.
 
Το αγαπημένο Brexit εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο γέλιο.

Άρθρο στο BBC γεμάτο παράπονα από Βρετανούς ταξιδιώτες που δεν τους επετράπη να ταξιδέψουν επειδή το διαβατήριό τους ήταν (σχεδόν) ληγμένο ή απέμεναν λιγότερο από τρεις μήνες ως τη λήξη του.

Προ Brexit, υπήρχε μια περίοδος χάριτος κατά την οποία για λίγους μήνες μπορούσε κανείς να ταξιδέψει από UK προς EU με παλιό διαβατήριο μέχρι να εκδώσει το νέο. Πλέον αυτό δεν ισχύει.

Η γκρίνια των Βρετανών στο άρθρο πάει από το all time classic «δεν μας ειδοποίησε κανένας» στο «οι εταιρείες τσεπώνουν, εμείς χάνουμε» και από το «τι πειράζει μωρέ που έληξε;» στο «χάσαμε χιλιάδες λίρες και δεν μας αποζημιώνει κανείς».

Ένα από τα (πολλά) αστεία της κατάστασης είναι πως δεν καταλαβαίνουν γιατί η ταξιδιωτική ασφάλιση αρνείται κάθε αποζημίωση για το ταξίδι που χάθηκε.

Η μία νιώθει "traumatised", η άλλη λέει «Δεν είχα λόγο να πιστεύω ότι το διαβατήριό μου είναι άκυρο», ο άλλος λέει «Άδικος και παράλογος κανόνας».

Αν έπρεπε να μαντέψω τι έριξαν στο δημοψήφισμα του 2016 όλοι αυτοί οι πανέξυπνοι, δύσκολα θα έκανα λάθος, έτσι;

*Για να είμαι δίκαιος, τα προ 2018 βρετανικά διαβατήρια έχουν ενσωματωμένους τους εννέα μήνες στο validity, δλδ λήγουν σε 129 μήνες αντί σε 120. Ωστόσο, ο κανονισμός είναι πολύ σαφής ότι η ΕΕ δεν δέχεται διαβατήρια με ημερομηνία έναρξης ισχύος πάνω από δέκα χρόνια πριν. Οι περήφανοι Leavers θα έπρεπε να είχαν διαβάσει καλύτερα.
 
Last edited:
Για τους Βρετανούς θα φταίει πάντα η κακή ΕΕ (ακόμα και μετά το Brexit). Του χρόνου έρχεται και το ETIAS και θα πρέπει να πληρώνουν και €7 (ετοιμάζουν και αυτοί κάτι αντίστοιχο).
 
Στο τέρμιναλ του SXM υπάρχει και η σχετική φωτογραφία την ώρα της προσγείωσης. Η απογείωση του σίγουρα ήταν συγκλονιστική
 
Πόσα γατάκια κάθισαν στα Jet blast του άραγε ? :rolleyes:
 
Άντε να έχεις μια ιδέα του πόσα μπορεί να συμβούν στην απογείωση και να σου τύχει αυτό .................. πιθανό tailwind στο rotation !


 
Υπάρχουν και τα σχετικά ανέκδοτα για το performance του τύπου :mrgreen:
Αν και λίγο άδικα :)
 
Top