Eνοικίαση ελικοπτέρου

• Thread starter Thread starter Hunting a Shadow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hunting a Shadow

Business-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Website
www.mourikis-development.gr
Ότι θα ζήταγα πληροφορίες για ελικόπτερο δε το φανταζόμουνα. Anyway.

Λοιπόν στο γάμο μου στη Σίφνο σε 2 μήνες, έχω 3 προσκεκλημένους που είναι του πολύ στενού περιβάλλοντος (παιδικοί φίλοι οι 2, αδερφή του κουμπάρου η τρίτη), οι οποίοι πρέπει πάσει θυσία να είναι στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι. Το θέμα είναι το εξής: Κυριακή ΚΑΝΕΝΑ καράβι δεν φεύγει για Πειραιά πριν τις 5 το απόγευμα, οπότε άκυρο. Αεροδρόμιο δεν έχει το νησί. Το σενάριο να πάνε στη Μήλο κι από κει στην Αθήνα με αεροπλάνο, δυστυχώς το χάνουμε οριακά (αν δεν έχει καθυστέρηση το πλοίο, φτάνει 20 λεπτά πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου. Είμεθα και γκαντέμηδες).

Μια λύση μπορώ να σκεφτώ: ελικόπτερο. Και πριν ρωτήσω, ήθελα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει καθώς για ελικόπτερα ξέρω όσα και για τις κατσίκες του Νεπάλ. Ξέρω, μπορώ να κάνω ένα google (που το έκανα δηλαδή) και βρήκα κάποιες εταιρείες. Αλλά πριν σηκώσω το ακουστικό και τους πάρω είπα να ανοίξω το τοπικ μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Μιλάμε για 3 ατομα+αποσκευές, με προσγείωση στην Αθήνα (δε ξέρω πού, κάπου τελοσπάντων), και ζητάμε κάτι όσο πιο απλό για να είναι και όσο πιο φθηνό. Αυτά! Merci για τη βοήθεια.

Εχω την εντυπωση πως η χρεωση ειναι με την ώρα παντως!

πρεπει να υπολογισεις περ. 600 -800 Ε την ωρα, πληρωνεις και τα 2 σκελη, δηλ. και το Αθηνα - Σιφνος

Εξαρταται τι ελικοπτερο. Ποσα ατομα κλπ κλπ. Δηλαδη αν νοικιασεις ενα jet ελικοπτερο (που ειναι δλδ για 4 ατομα περιπου) μπορει να σου ερθει κανα 2500ευρο/h - στην Αγγλια γνωριζω οτι για ενα jet θες περιπου 2000 λυρες/h + τον πιλοτο.

Είδα σήμερα μια πρόσφορα της Ολυμπιακής αεροπλοΐας για ενοικιάσεις ελικόπτερων που είχε βγάλει το Μάρτιο μέχρι 15/4 και ανέτρεξα στο site της εταιριας. Έχει φόρμα αίτησης ενοικίασης ελικόπτερου και σου στέλνουν απάντηση μέσα σε 24 ώρες

http://195.167.49.231/olav/olavApplicat ... eSupport=1

στην παράγραφο Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, 1. Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ελικοπτέρου; αναφέρει:
(Το κόστος ενοικίασης ενός ελικοπτέρου εξαρτάται από τον τύπο του ελικοπτέρου και τον χρόνο πτήσης. Συγκεκριμένα για μια πτήση διάρκειας 00:30' με ελικόπτερο τύπου Βοlkow, 4 θέσεων το κόστος ανέρχεται σε 172,12 Ευρώ το άτομο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται φόροι και τέλη αεροδρομίων.)

αν δεν έχεις βρει λύση ακόμα… ρίξε μια μάτια!