Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Airliners.GR 2012

  • Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μερικά νεότερα για το quiz, 3 μέρες πριν τη λήξη του!

Οι συμμετοχές μέχρι σήμερα ανέρχονται στις 9: 2 στο εύκολο και 7 στο δύσκολο!

Υπάρχουν 2 ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί μέχρι σήμερα σωστά από κανέναν.

Τα βραβεία θα δοθούν ως εξής:

1ο βραβείο: Στο νικητή του δύσκολου quiz!
2ο βραβείο: Στο νικητή του εύκολου quiz!
3ο βραβείο: Στο δεύτερο του δύσκολου quiz!
4ο βραβείο: Στον παίκτη που θα έχει δώσει τις περισσότερες ολόσωστες απαντήσεις (ακέραια 10άρια)
5ο βραβείο: Στον παίκτη που θα έχει δώσει τη πληρέστερη απάντηση στη δυσκολότερη ερώτηση (αυτή με τη μικρότερη επιτυχία)
 
Όπως αναφέρεται και στους κανόνες, υποβολή απαντήσεων θα γίνει δεκτή μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 15/1. Όταν λέμε βράδυ, εννοούμε ότι δε θα λάβουμε υπ'όψιν όποια απάντηση πάρουμε την Τετάρτη.
 
Αυτή η νύχτα μένει........

Φού Φού.........Ανακοίνωση :

1) Αποτελέσματα δύσκολα θα έχουμε αύριο, μιάς και πέσανε πολλές συμμετοχές τελευταία στιγμή και οι εγκέφαλοι της διευθύνσεως έχουν πολύ μαλλί να ξάνουνε ακόμα. Οι βαθμολογία περνάει από σκληρά τέστ quality control και διασταύρωσης, με ακρίβεια εκατοστού της μονάδας. Πςςςς

2) Η πιθανότητα παράτασης είναι ελάχιστη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Θα υπάρξει ανακοίνωση περί αυτού αργά απόψε ή μέχρι αύριο νωρίς το μεσημέρι το πολύ. Παραμείνατε συντονισμένοι (αυτοί που καίγεσθαι)


Εκ της υποτροπής.
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Ανακοινώνεται η παράταση της διορίας υποβολής δηλώσεων Έψιλον Εννέα..........σόρρυ, απαντήσεων στο Εορταστικό Κουίζ, εώς και το βράδυ της Κυριακής 20/1/13.

Κατόπιν πολλών αιτήσεων για παράταση (τί αιτήσεις δηλαδή, για e-γονηπετείς παρακλήσεις και φιλήματα κατουρημένων ποδιών μιλάμε!), η υποτροπή υπέκυψε με πολύ δυσκολία και αποδέχτηκε τις αιτήσεις και περιμένει τα πεσκέσια που τάχθηκαν. Θα μπεί η Σαρακοστή και εμείς θα βαθμολογούμε ακόμα!

Άντε να σας δώ !
 
Πώς μου ξέφυγε αυτό :

george_a":t5qj0z9y said:
Σιγά τα ωά. Ορίστε, έπαιξα και ιδού το ...βραβείο μου....άντε να δω τι θα πάρω από εδώ... Και δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια, παρακαλώ... Και ούτε καχύποπτες σκέψεις... ;)

Ευχαριστούμε θερμά για την ιδέα! Του χρόνου τα έπαθλα θα είναι σε μέγεθος Α4, ιλουστρασιόν, με λιλά μπορντούρα και κεραμμυδοκοραλί σφραγίδα με ribbon. Φαρδιές-πλατιές οι υπογραφές της υποτροπής από κάτω και από πάνω τα logo του Airliners.GR, της Google, του airliners.net και του Wikipedia. Θα έρθουν και φτηνά τα ταχυδρομικά. Γιά όσους επιθυμούν να παραγγείλουν από τώρα το κάδρο στην γκαλερί της γειτονιάς, να προτιμήσετε το χρυσό χρώμα που θα ταιριάζει. Για τις διαστάσεις, τα είπαμε.

Θα είναι ένα πραγματικό κόσμημα πάνω από το πιάνο, τη μπρεζέρα, το γραφείο, ή στο εξοχικό, δίπλα στο τζάκι. Αν είναι κάποιος καταστηματάρχης, θα μπορεί με περηφάνια να το κρεμάσει στο μαγαζί, πάνω από το ταμείο, μαζί με το κορνιζαρισμένο πεντοχίλιαρο ή δεκάευρο του σεφτέ και δίπλα στο ματόχαντρο ή κάτω από το πέταλο. Οι κρεοπώλες πάνω από το ψυγείο, δίπλα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον αντίκτυπο που θα είχε ένα τέτοιο έπαθλο στους χώρους εργασίας όσων δουλεύουν σε αεροδρόμιο! Μου κόβεται η ανάσα.

Ο LEKPO1A ήδη ετοιμάζει τη μακέτα στο Word.

Και πάλι, θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη ιδέα!
 
E, καλά. Έχεις σκάσει από τη ζήλεια σου, και γι' αυτό το έριξες στην πλάκα... :p
 
Το Quiz τελείωσε...

Μερικά στατιστικά λοιπόν:

:arrow: Στο εύκολο quiz είχαμε 5 συμμετοχές, οι 2 από τις οποίες ήταν συμβολικές (ToSofoPaidi, fotis).
:arrow: Στο δύσκολο quiz συμμετείχαν 10 μέλη.
:arrow: Απαντήθηκαν σωστά οι 24 από τις 25 ερωτήσεις. Η μόνη απάντηση που δεν απαντήθηκε 100% σωστά από κανένα ήταν η 17η η οποία και χρίζεται ως η δυσκολότερη του quiz (βλ. 5ο βραβείο).
:arrow: Τις τελευταίες απαντήσεις που όρισαν και το νικητή τις λάβαμε μόλις χτες το βράδυ 2 ώρες πριν τη λήξη του! ;))

Και τα τελικά αποτελέσματα (βλ. επισύναψη):

:arrow: Νικητής στο δύσκολο quiz ο seven4seven με 238,13 βαθμούς (ποσοστό επιτυχίας 95,25%!) και παίρνει το 1ο βραβείο
:arrow: Νικητής στο εύκολο quiz ο george1971 με 112,5 βαθμούς (ποσοστό επιτυχίας 93,75%!) και παίρνει το 2ο βραβείο
:arrow: 2ος νικητής στο δύσκολο quiz ο spinal με 235,50 βαθμούς (ποσοστό επιτυχίας 94,20%!) και παίρνει το 3ο βραβείο
:arrow: Τις περισσότερες ακέραιες (10άρια) απαντήσεις έδωσε ο SirF με 23 10άρια, 1 9άρι και μια σημαντική μείωση απώλεια βαθμών από την 17η ερώτηση και παίρνει το 4ο βραβείο.
:arrow: Τη πληρέστερη απάντηση στη δυσκολότερη ερώτηση έδωσε ο christos_uoa με 5 βαθμούς στην 17η ερώτηση. Ισοβάθμισε με τον spinal, αλλά επειδή ο spinal πήρε ήδη ένα βραβείο, το 5ο βραβείο του ανήκει.


Επανερχόμαστε αργότερα σήμερα ή αύριο με τις απαντήσεις!
 

Attachments

  • quizairlgr2012_finalscore.jpg
    quizairlgr2012_finalscore.jpg
    541,2 KB · Προβολές: 4.650
Εντελώς όμως...
Και παραπλανητικά σημαδάκια easy(βλέπε ερώτηση 23)!!!
 
Το "easy" δεν σημαίνει "εύκολη ερώτηση". Δείχνει τις ερωτήσεις του "Εύκολου Quiz". Προφανώς το "Εύκολο Quiz" έχει και κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν τη διαφορά. ;)
 
Top