Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ναι,εχει μονο εδρα την Αθηνα..
 
Γνωριζει κανεις που γινεται η εκπαιδευση της Ολυμπιακης?
Ευχαριστω
 
Καλησπέρα σας!Με ενδιαφέρει αφάνταστα το επάγγελμα τού αεροσύνοδού.Θα ήθελα να ρωτήσω 1)πού σπουδάζει κάνεις(αεροπορική εταιρια , σχολή?)2τι προσόντα χρειάζεται? 3)ποσα χρόνια σπουδάζεις? 4)εχει μέλλον(ενοώντας πόσο καιρό το ασκείς και τι επαγγέλματικη αποκατάσταση διαθέτει? 5)που κυμαίνονται οι μισθοί και κατι τελευταίο ποσο δύσκολο είναι να μπεί κανείς στις πτήσεις εξωτερικού όπως ευρωπαικές αλλα και εκτός Ευρώπης. Τωρα εσείς θα μου πειτε γιατι δέν κοιτάω προηγούμενες δημοσιεύσεις απλά θέλω μία πιο διευθετημένη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
 
Θα πρέπει να κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ. Όλες οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί και σχολιαστεί δεόντως.
 
darkstar":1zb6whpl said:
Γνωριζει κανεις που γινεται η εκπαιδευση της Ολυμπιακης?
Ευχαριστω


Η εκπαίδευση της Ολυμπιακής γίνεται στο κέντρο εκπαίδευσης της, κτίριο 57 (κοντά στην τεχνική βάση) του ΔΑΑ
 
έψαξα αλλα δέν μιλανε αποκλειστεικά και μόνο για το πως και τι θα κανεις,ο καθένα εκφράζει την γνώμη του με 'νομίζω"και "μπορεί".Κάποιος αλλος που θα μπορούσε να μου απαντήσει :? :?:
 
Δεν χρειαζεται να παρακολουθησεις καμια σχολη τετοια..Ειναι χαμενος χρονος κ χρημα..Καλο θα ηταν βεβαια να παρακολουθησεις μια αλλη σχολη για να σου μεινει το πτυχιο γιατι δεν ειναι μια δουλεια που θα κανεις για παντα..
 
Darkstar δυστυχώς δεν βλέπεις τίποτα..Μόνο το αεροδρόμιο από την πόρτα του αεροπλάνου!
 
Καλησπέρα,
θα ενδιαφερόμουνα για το επάγγελμα της αεροσυνοδού και θα ήθελα να ρωτήσω
αν θα μπορούσε κάποιος να με παραπέμψει σε links ελληνικών αεροπορικών εταιριών
στις οποίες θα μπορούσα να αποστείλω, ηλεκτρονικά, βιογραφικό!
Σας ευχατιστώ!
 
Θα μπορουσε καποιος να μου απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα.Παρακαλώ πολυ :banana: 1)πού σπουδάζει κάνεις(αεροπορική εταιρια , σχολή?)2τι προσόντα χρειάζεται? 3)ποσα χρόνια σπουδάζεις? 4)εχει μέλλον(ενοώντας πόσο καιρό το ασκείς και τι επαγγέλματικη αποκατάσταση διαθέτει? 5)που κυμαίνονται οι μισθοί και κατι τελευταίο ποσο δύσκολο είναι να μπεί κανείς στις πτήσεις εξωτερικού όπως ευρωπαικές αλλα και εκτός Ευρώπης.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top