Epic flight academy

  • Thread starter Thread starter astalavista_thes
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

astalavista_thes

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
25/06/2008
Μηνύματα
12
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ΑΕΕ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Παιδιά καλημέρα. Βρήκα αυτή τη σχολή στην Αμερική --> http://www.epicflightacademy.com
Τα λέει πολύ καλά και αυτό με κάνει καχύποπτο. Μιλάει για 58000$ όλα μα όλα πληρωμένα (ακόμα και η διαμονή). Δεν είναι σχετικά λίγα? Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος πιό έμπειρος να τσεκάρει και να μου πει αν έχει κάτι κρυφό?
Ευχαριστώ!!! Περιμένω απάπντηση...
 
hmm μια μικρή παρατήρηση θα κάνω μοναχα, είναι αρκετά λίγα, τα λεφτά και καλή περίπτωση, στα 36,698.27 Euro plus όμως και το conversion το οποιο το χρεώνουνε ξεχωριστά, από όσο είδα.
8) 8) 8) 8) Epic Aviation has an agreement with a flight academy in Europe to conduct your JAA Conversion. This will include your Frozen ATPL Written Exam, and CPL Check ride. Study Materials will be issued while at Epic.

**Cost of Conversion not included in guaranteed price. :great:
οποτε υπολόγιζε κάνα 3000 me 5000 euro πάνω μπορεί ίσως και λιγότερα, επικοινώνησε μαζί τους όμως αυτοί θα ξέρουν σίγουρα καλύτερα.

filika ipilot27.
 
:D ναι έτσι είναι αποκτάς frozen atpl (jaa).
το conversion είναι από faa σε jar, που σημαίνει πως αντί να δώσεις εξετάσεις εδώ όταν θα έρθεις , θα το κανεις εκεί. βεβαια θα δώσεις ένα check ride για την απόκτηση πτυχίου faa και ένα checkride για την JAA όσο αφορά και τα μαθήματα και αυτά από 2 φορες θα τα δώσεις,1 φορα του faa και μια τα 14 μαθήματα για jaa. κοίτα τώρα όσο αναφορά το οικονομικό σε αυτό ρωτα αυτούς . στην σελίδα τους μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες να σου αποσταλούν ταχυδρομικώς, στην ανάγκη βεβαια πάρτους ένα τηλ και ζητα να μιλήσεις με admisions ofice εγώ απλά υπολόγισα περίπου 5000 euro eippa ena noumero , δεν ξέρω ποσο κοστίζει εκεί , εδώ στην ελλάδα το κόστος είναι κοντά 8000 euro για το conversion.απλά η όλη ιστορία είναι ότι θα σου φτάσει το ίδιο κόστος με την ελλάδα σχεδόν, κοντά 45.000 και ίσως παραπάνω . αν βάλεις μέσα conversion, και έξοδα φαγητού.
γιατί πολλές σχολες δεν αναφέρουν ότι το φαγητό στο χρεώνουν extra. πχ η flight safety επειδή έτυχε να πάω εκεί όταν έψαχνα σχολες στην αμερική πήρα πληροφορίες face το face με ενημερωτικά φυλλαδια και αλλα. και αν θυμάμαι χρέωνε την ημερα κοντά (20 με 250) δολάρια για φαγητό αυτά ήταν ξεχωριστά. :wall:

a και κάτι που ξέχασα σημαντικό να αναφέρω δεν το ida στο site τους καθόλου, ρωτα αν στις τιμές είναι με το TAX FREE η χωρίς? το φπα που λέμε. :great: :great:

-Μεταφορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Daytona Beach στην Epic Aviation
- Διαμονή
(Πλήρης επίπλωση, όλοι οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ πληρωμένοι, συμπ. WI-FI και τηλεφώνου, για όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης)

-Μεταφορά από και προς την Epic Aviation
-Ιατρικές εξετάσεις της FAA
-Όλο το απαραίτητο υλικό, βιβλία, καθώς και εκπαίδευση μέσω υπολογιστή:
- Aviation Head Set
-I-20 και I-901
- Έγκριση TSA & δακτυλικά αποτυπώματα
- Περιλαμβάνονται όλες οι εξετάσεις και οι εξεταστικές πτήσεις
40 αεροσκάφη & 43 εκπαιδευτές πτήσεων
Μικρός αριθμός νέων σπουδαστών ανά μήνα ώστε να προχωράτε γρήγορα
Μόνο 4 σπουδαστές ανά εκπαιδευτή πτήσεων
Διαδραστική εκπαίδευση μέσω υπολογιστή Cessna Pilot Center
Ολοκλήρωση σε 6-8 μήνες

ayta leei oti prosferei.
 
Μπηκα στο sait της εταιριας και ειδα πως το φαγητο δεν συμπεριλαμβανετε αλλα υπολογιζετε σε περιπου 500$ το μηνα ποσο οχι τρελο καθως επισης υπολογιστε απο 600-1200$ για ενα λαπτοπ και απο 60-120$ για ενα κινητο του οποιου τα εξοδα ειναι αλλα 20-35$ δολαρια το μηνα ενα extra κοστος της ταξης των 5600$ για κινητο τηλ λογαριασμο κινητου τηλ καθως και ενα καλο υπολογιστη της ταξης των 1200$......δεν νομιζω να θεωρειτε τραγικη διαφορα ετσι παμε σε ενα συνολο 63,500$ η αλλιως 40,500 ευρω που σημαινει πως με 50000 ευρω εχει γινει και το conversion...και επειδη καποιος/οι θα πυν τα ιδια λεφτα ειναι και στην ελλαδα ας κουνησουν το κεφαλι τουσ να δουν αν κανει γκλουν γκλουν....βαλτε και την επιλογη της παραμονης εκει για ακομα 16 μηνες (η J-1 ισχυει για 2 χρονια(αν τελειωσεις την σχολη στο μεσο ορο 8μηνες))..και την οπως λεει η σχολη για τουσ flight instructors περιπου 100 ωρες αν οχι παραπανω καθε μηνα με αμοιβη 25$/ωρα και καπου εκει θα καταλαβεις πως ερχομενος ευρωπη εισαι ειδη στο club 1500hr++ οποτε οχι και ασχημα και ερχομενος εδω για το atpl δεν ειναι frozen ειναι σε ισχυ απευθειας.....
Πολυ καλη.(τουλαχιστον στα χαρτια)
Μπραβο στον μαρκο πολο που την ανακαλυψε.. :lol: :lol:
 
Η τιμή που δίνουν περιλαμβάνει όλους τους φόρους. Επίσης η διαμονή γίνεται σε ένα δίκλινο με 2 διαφορετικά δωμάτια για ύπνο και κοινή κουζίνα, μπάνιο. Δηλαδή ένα δυαράκι. Περιέχει όλα τα έπιπλα, κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, wifi και καλωδιακή TV. Το κόστος της μετατροπής είναι 5000$ όπως μου απάντησαν. Δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις καινούργιο Η/Υ αλλά είναι απαραίτητο να έχεις έναν. Οπότε αν έχεις έναν στην Ελλάδα, τον παίρνεις μαζί σου και γλιτώνεις extra έξοδα (άσχετα που πιστεύω οτι αξίζει να πάρεις laptop από Αμερική, γιατί με λίγα λεφτά θα πάρεις κάτι πολύ καλό). Αυτό με το κινητό τηλέφωνο ισχύει αλλά αναλαμβάνουν αυτοί να σου ανοίξουν το λογαριασμό. Εννοώ οτι δεν τρέχεις εσύ στην άγνωστη χώρα τις πρώτες μέρες να κάνεις συμβόλαια κινητού αλλά σε πηγαίνουν αυτοί (τουλάχιστον έτσι λένε).

Επίσης μου είπαν και αυτό που λέει ο tasaras για flight instructor. Η σχολή παρέχει όλα τα διακιολογητικά που απαιτούνται για να εκδοθεί η visa F-1 η οποία όπως μου είπε ο υπεύθυνος, σου δίνει την δυνατότητα να σπουδάσεις σε σχολές αεροπορίας - αεροναυπηγίας για 1 χρόνο και άλλα δύο χρόνια για να εργαστείς ως flight instructor. Δηλάδή όχι 2 χρόνια συνολικά αλλά 3. Εγώ ήξερα οτι φτάνεις μέχρι 2 χρόνια συνολικής παραμονής με την visa αλλά ο υπεύθυνος μου τα είπε έτσι ακριβώς οπότε θα ήταν καλό να το επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει καλύτερα. Αυτό με το 25$/ώρα για 100+ το μήνα δεν το ξέρω αλλά ξέρω οτι μου σύστησαν κάποιον από την σχολή που συνεχίζει ως flight instructor οπότε μπορώ να τον ρωτήσω αν ισχύει.

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει εγώ αλλά από οτι ξέρω ισχυει για όλες τις σχολές της Αμερικής είναι οτι δεν παρέχεται κανενώς είδους οικονομική βοήθεια αν δεν είσαι κάτοικος ηνωμένων πολιτιών ή αν δεν έχεις κάποιον συνυπογράφοντα (cosigner) μόνιμο κάτοικο. Οπότε είτε πας και τους τα ακουμπάς σε μετρητά (αν δεν έχεις παίρνεις δάνειο από Ελληνική τράπεζα) είτε βρίσκεις κάποιον μόνιμο κάτοικο αμερικής (μάλλον κάποιο συγγενή) να σε πιστέψει και να υπογράψει μαζί σου κάποιο δάνειο από αμερικανική τράπεζα με σαφως καλύτερους όρους.
 
Top