Eπιλογή σχολής

Καλημερα, θα επαναφέρω και γώ την συζήτηση και θα ήθελα να ρωτήσω αν το Atpl intergrated μέσα στην τιμή του συμπεριλαμβάνει ppl, cpl και τα σχετικά και αν όχι ποια διπλώματα χρειάζεσαι και ποσο περίπου ανέρχεται το κόστος για ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό για να μπεις σε μια αεροπορική εταιρία και ποια σχολή είναι καλή και φθηνή!

Ευχαριστω προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλε, αν κάνεις μια καλή αναζήτηση στο φορουμ εδώ και στο internet γενικα θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.Αρχικά θα πρέπει να καταλάβεις ποιο πτυχίο χρειάζεσαι για τις αεροπορικές και με ποιούς τρόπους το αποκτάς, το intergrated ειναι μια απο τις επιλογές που έχεις.'Oσο για το καλή και φθηνή σχολή ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει μια απάντηση σε αυτο. Τα κόστη στην ελλάδα είναι απο 50.000 μεχρι 80.000+ ανάλογα τη σχολή και το τρόπο που θα πάρεις τα πτυχία( υπάρχει και το modular atpl οπου εκεί περνεις αρχικά ppl -στο intergrated δεν περνεις ποτε ppl μονο cpl στο τέλος)

Καλημέρα σας, είμαι 35 χρονών, ξέρω αγγλικά σε επίπεδο Β2 και αναρωτιέμαι κατα πόσο θα μπορούσα να γίνω πιλότος, ειτε σε μικρα αεροσκαφη ειτε σε μεγαλα, διάβασα οτι η γκλομπαλ ειναι πιο οικονομικη, αν εχω τα χρηματα πχ 80 χιλιαρικα λετε αξιζει να το κανω αυτο το βημα στην ηλικια που ειμαι και με τα αγγλικα που ξερω? Γενικά επαγκελματική αποκατάσταση υπάρχει? επίσης εάν δεν ειχα προβλημα να παω για εργασια στο εξωτερικο σε οποιαδηποτε χωρα λετε θα με δεχοντουσαν ωστε να αποκτηρω εμπειρια και ωρες πτησης? Μιληστε ωμα δεν παρεξηγουμε, τουλαχιστον να βγαλω μια ακρη αν αξιζει να το κανω η αν θα δωσω αδικα χρηματα και ενεργεια και στο τελος δεν θα παρω τιποτα απο αυτο!!! Επισης παιζει ρολο που εκανα επεμβαση λειζερ στα ματια για διορθωση μυοπιας οταν ημουν 20 χρονων?

Last edited: