Επιβίβαση με μουσική υπόκρουση

nick7488

First-Class-Member
Εγγραφή
16/04/2011
Μηνύματα
690
Likes
919
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AMX
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDF
Καλησπέρα και πάλι. Με μια μάτια που έριξα στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αν υπάρχει και δεν το έχω δει, σχωρνάτε με.

Με την ευκαιρία ενός μικρού άρθρου που παραθέτω διαπίστωσα ότι τόσο στην Ελλάδα την Ευρώπη και αλλά μέρη του κόσμου, η συνήθεια να καλωσορίζονται και να αποχαιρετιόνται οι επιβάτες με ολίγη μουσική έχει κάπως ατονήσει.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δίνει μια πινελιά παραπάνω. Δεν ξέρω αν είναι μόνο νοσταλγία αλλά πάντα θυμάμαι το the flower duet της BA όταν ταξίδευα συχνά με την την εταιρία λόγο μόνιμης κατοικίας στην Αγγλετέρα. Το ίδιο πιστεύω και για τις ελληνικές εταιρίες.
Με την ευκαιρία του «έτους μνήμης» (2023) από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας, μου έκανε λίγο εντύπωση ότι καμία από τις δυο ελληνικές εταιρίες δεν έκανε κάτι επετειακό, είτε σε μουσική είτε με κάποιο αυτοκόλλητο στην άτρακτο κάποιου αεροσκάφους. Ok, δεν ήταν και Sklenaricova η συγχωρεμένη αλλά, είναι προβολή διάολε. Εδώ ο Μιχάλης τρώει τα γιαούρτια στις Βρυξέλλες και κάνει χαρές για την προβολή. Για να μην πω για τις καραμούζες στην άφιξη. Παραθέτω το άρθρο και οποίος θέλει και έχει όρεξη ας προσέλθει ;)
 
Η Ολυμπιακή ανέκαθεν είχε μουσική, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου.... Περασμένα μεγαλεία.
 
Όντως και εγω θυμάμαι οτι Χατζιδάκις και ξαρχάκος είχαν την τιμιτική τους στην ΟΑ αλλα και στην Α3 τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Chr04, Έχω την εντύπωση ότι η A3 σταμάτησε να χρησιμοποιεί τη μουσική πριν από το 2019. Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν το Χαμόγελο της Τζοκόντας, αλλά το έλεγξα και διαπίστωσα ότι ήταν πράγματι αυτό. Σωστή η παρατήρηση :great:

Ελπίζω να μην τους έφαγε η pop και cancelling culture της μυγοσκοτώστρας. Αν είναι μια καλλιτεχνική προσέγγιση όπου το τίποτα μιλάει με το παν, το βλέπουμε :wall:

Εάν ο Τσαγκαράκης αποφασίσει να ξεκινήσει νέο project, προτείνω να παίζει Carmina Burana όταν ανοίγουν οι πόρτες του αεροσκάφους ως προς τα καλλιτεχνικά. Όσον αφορά τις στολές, parrot green t-shirts αρκούν, με jeans και sneakers. Σε καλό μας :1:

Για να επανέλθω στο θέμα και σε σειρά, ξέχασα να αναφέρω τον ύμνο της Delta (Adiemus) που έπαιζε κατά την επιβίβαση αλλά και στις διαφημίσεις τους. Σήμερα, έχουν μια λίστα αναπαραγωγής του 2023 που είναι λίγο μοντέρνα αλλά όχι πολύ κακή.

Φυσικά δεν ξέχασα τη μητέρα LH και το jingle που χρησιμοποιούσαν πριν να απονεμηθεί άλλο ένα βραβείο skystax και ένα αστέρι ποιότητας. :eek:
 
Δεν το περίμενα αυτό. :stupid:
Για την αποβίβαση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους 300 Σπαρτιάτες που ακούγεται σαν Εμβατήριο στην αρχή, για να επιταχυνθεί η διαδικασία :mrgreen:
Κάνω Βρυξέλλες - Αθήνα - Βρυξέλλες με Κυριακή Τρίτη. Θα δώσω προσοχή.
Η ταχύτητα είναι η ειδικότητα του καταστήματος. Chapeau mon ami :great:
 
Εγώ γιατί θυμάμαι τουλάχιστον μέχρι πριν κοβιντ ότι στο background ακουγόταν Χατζηδάκης, το Χαμόγελο της Τζοκοντας
Το συγκεκριμένο τραγούδι παίζει όταν καλείς το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean.

Αποβίβαση μετά μουσικής σε πρόσφατη πτήση με την Buzz.
 
Ήταν περισσότερο σαν το πρώτο ή το δεύτερο παραδείγμα; :)


 
Σε παρόμοιο ρυθμό με το πρώτο βίντεο.
 
Σε 2 πτήσεις με Aegean από BRU και προς OTP με Neo και classic αντίστοιχα την περασμένη εβδομάδα είχαν και οι δυο την μουσική υπόκρουση που ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω. Αν και είχα καιρό να το ακούσω σε πτήσεις που είχα κάνει με Aegean αυτή την φορά (ή και αυτή την φορά) διαψεύστηκα απανωτά. Τα έχει αυτά η ζωή, δεν πειράζει :) ίσως να έπαιξε και ρόλο ότι οι Pursers ήταν έμπειρες κύριες που είναι πολλά χρόνια στην εταιρία και κάνουν καλό κουμάντο. Υπάρχουν και τέτοια πληρώματα. Ίσως τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε διάφορα αλλά πάντα ο επαγγελματίας ξεχωρίζει απλά και μόνο από την δουλειά του. Τόσο απλό και τόσο δύσκολο.
Τώρα για το επόμενο σκέλος από OTP καλύτερα να μην πω τίποτα.
 
Top