Θα σου δώσουν υπηκοότητα; Καλή δύναμη με το CRJ 550, ευτυχώς είναι μικρή η πτήση. Έκανα παρόμοιο δρομολόγιο με UA. Πολυ κλειστοφοβικό, καθόλου άνετο, ειδικά προς τα πίσω. Έχεις και την κάθε βλαχοαμερικανίδα με τεράστιες βαλίτσες που είναι για κάτω να προσπαθούν να τις βολέψουν και να κάνουν σκηνές.
Λες να μου την δώσουν λολ; Τόσες μεταφορές μοσχεύματων που έχω κάνει για τα νοσοκομεία τους ίσως θα έπρεπε .
Νομίζω πως γενικά τα CRJ δίνουν κλειστοφοβικα vibes, ειδικά τα 200ρια με τα παράθυρα να είναι στο ύψος του αγκώνα .
Πέταξα 2-3 φορές με το 550, λόγω του Premier 1K Status στην UA ήταν όλες με δωρεάν upgrade σε First οπότε δεν είχα θέμα για τις χειραποσκευές, έχουν και το ειδικό compartment για μεγαλύτερες χειραποσκευές μεταξύ First και πρώτης σειράς economy.
Βαρετό ταξίδι μέσα στον Φλεβάρη, το πρώτο για το 2025. Είχα άλλες 14 πτήσεις που δεν έκανα τον Ιανουάριο, κέρασμα σε FR, A3, IB, SAS και UA.
Α3519 AMS-SKG Α320
Α3518 SKG-AMS Α320
Απευθυνόμενος προς τους Δ/στας του Φόρουμ προτείνω όπως φροντίσουν να θεσπίσουν κάποιους περαιτέρω περιορισμούς βάσει των οποίων τα Μέλη να είναι ακόλουθοι με συνέπεια εντός του ουσιαστικού περιεχομένου on topic των τοποθετήσεών τους και ουχί off topic λόγω εντυπωσιασμού, ακόμη κι αν είναι Πληρώματα! Ως εκ τούτου επανέρχομαι παραπέμποντας στην προηγούμενη τοποθέτησή μου της 31/01/25
Πρώτη πτήση με την Discover, service που δεν είχε ουσιαστική διαφορά από την μαμά LH, το αεροπλάνο μέσα επιεικώς χρεπι, καρέκλες έκαναν recline χωρίς λόγο. Τοίχοι στις τουαλέτες που ήθελαν ένα deep cleaning.
14.02.2025 UA4617 PHL-IAD 1458-1605 CRJ550
14.02.2025 UA989 IAD-FRA 1720-0710 77W την οποία άλλαξα στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια για την
14.02.2025 UA932 IAD-FRA 2205-1150 772
Η United μέσω του Chat της ζητούσε 5186€ για την αλλαγή πτήσης, στο αεροδρόμιο έγινε δωρεάν.
Απευθυνόμενος προς τους Δ/στας του Φόρουμ προτείνω όπως φροντίσουν να θεσπίσουν κάποιους περαιτέρω περιορισμούς βάσει των οποίων τα Μέλη να είναι ακόλουθοι με συνέπεια εντός του ουσιαστικού περιεχομένου on topic των τοποθετήσεών τους και ουχί off topic λόγω εντυπωσιασμού, ακόμη κι αν είναι Πληρώματα! Ως εκ τούτου επανέρχομαι παραπέμποντας στην προηγούμενη τοποθέτησή μου της 31/01/25
Αν κάτι είναι off topic στο συγκεκριμένο topic είναι οι δύο τοποθετήσεις σου( αυτή και η προηγούμενη στις 31/1).
Κάνε τον κόπο να δεις για ποιον σκοπό ξεκίνησε το topic από τον Akis : πτήσεις και επόμενα ταξίδια μας.
Αν θέλαμε να γράψουμε πληροφορίες και κατεβατά για τις πτήσεις αυτές θα το γράφαμε στο τοπικ : Trip Reports.
Κανένας μας δεν είναι πλήρωμα αεροπορικής, κάποιοι πετάμε λόγω της δουλειάς μας, κάποιοι για leisure.
Αγαπητέ Velerefontis συγγνώμη δεν είχα διαβάσει όντως την αρχική τοποθέτηση στο topic που αναφέρεσαι, εκτιμώ όμως ότι ήταν ίσως διαφορετικός ο λόγος και η σκοπιμότητα του Akis το 2006
Στη μετέπειτα όμως διαχρονική εξέλιξη του συγκεκριμένου λόγου ύπαρξης, θα ήταν προτιμότερο να συμπεριληφθεί συνδυαστικά πληρέστερα στο topic που επίσης αναφέρεσαι “trip reports”, αλλιώς προσομοιάζει ως ανούσιο, διότι δεν έχει περιεχόμενο είτε εξυπηρετεί επαγγελματικό ταξίδι είτε leisure παρά μόνο αναφορά πτήσεων για εντυπωσιασμό του στυλ ύφους πρωϊνάδικων TV αστέρων sürüklemek και/ή αναφορές Αεροπορικών Πληρωμάτων για να περνάει η ώρα!