Καλησπέρα σας!
Δεδομένου ότι κάνω μια εργασία πάνω στις Low Cost Airlines θα ήθελα να μου πείτε μερικά sites όπου θα μπορούσα να βρω πληροφορίες πάνω στα ακόλουθα θέματα:
1) Ιστορία των Low Cost εταιριών σε Ευρώπη και Αμερική από τοτε που πρωτοεμφανίστηκαν.
2)Διαφορές Low Cost εταιριών από τις συμβατικές.
3)Στατιστικά Low Cost εταιριών (π.χ. επιβάτες ετησίως κ.α.)
4)Αριθμός ατυχημάτων Low Cost εταιριών
5)Αν γνωρίζετε κάποιο site που να λέει π.χ. "Γιατί να προτιμήσει κάποιος μια Low Cost εταιρία?", θα το ήθελα.
6)Ποιοί τις προτιμούν?
7)Ποιά είναι η πολιτική τους?
Πως καταφέρνουν να βγάζουν κέρδος με τόσο χαμηλές τιμές?
9)Ποιές χώρες και αεροδρόμια προτιμάνε?
Σημειώνω ότι δε ζητάω να αναλώσετε χρόνο να μου απαντήσετε στα ανωτέρω, απλά να μου προτείνετε κάποια sites όπου θα μπορέσω να βρω απαντήσεις πάνω σε αυτά τα ερωτήματα!
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Δεδομένου ότι κάνω μια εργασία πάνω στις Low Cost Airlines θα ήθελα να μου πείτε μερικά sites όπου θα μπορούσα να βρω πληροφορίες πάνω στα ακόλουθα θέματα:
1) Ιστορία των Low Cost εταιριών σε Ευρώπη και Αμερική από τοτε που πρωτοεμφανίστηκαν.
2)Διαφορές Low Cost εταιριών από τις συμβατικές.
3)Στατιστικά Low Cost εταιριών (π.χ. επιβάτες ετησίως κ.α.)
4)Αριθμός ατυχημάτων Low Cost εταιριών
5)Αν γνωρίζετε κάποιο site που να λέει π.χ. "Γιατί να προτιμήσει κάποιος μια Low Cost εταιρία?", θα το ήθελα.
6)Ποιοί τις προτιμούν?
7)Ποιά είναι η πολιτική τους?

9)Ποιές χώρες και αεροδρόμια προτιμάνε?
Σημειώνω ότι δε ζητάω να αναλώσετε χρόνο να μου απαντήσετε στα ανωτέρω, απλά να μου προτείνετε κάποια sites όπου θα μπορέσω να βρω απαντήσεις πάνω σε αυτά τα ερωτήματα!
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!