Etihad (ΕΥ) στην Ελλαδα

mikedlkece":kimtawrs said:
Δεν μπορουσε να συνεχιζει και για JFK;
Oπως εκανε παλιοτερα αλλωστε μεσω BRU.

Υπάρχει ήδη για AUH - JFK από την Jet. Να κάνει HYD-AUH-ΑΤΗ-JFK μάλλον άγονο θυμίζει... :twisted:
 
Αυτές οι 3 πτήσεις της Etihad που γίνονται τις ημέρες 3,5,7 μάλλον γίνονται για να καλύψουν την αδυναμία εύρεσης αεροσκάφους από την Α3 που κάνει την διαδρομή τις ημέρες 1,2,4,6. Αν παρατηρήσετε οι πτήσεις γίνονται σε παραπλήσιες ώρες από Abu Dhabi - EY099 02:45 & A3943 01:40.
Η Etihad θέλει 2 πτήσεις την ημέρα ανά εβδομάδα για καλές ανταποκρίσεις, μάλλον δεν είχε άλλο αεροσκάφος και γιαυτό έβαλε την Jet να κάνει την ΕΥ091 στις 09:35.
 
Η Etihad φέρνει από 1η Ιουνίου το Β787-9 :banana:

http://www.routesonline.com/news/38/air ... f-25jan17/

Αν δεν κάνω λάθος αυτή θα είναι και η πρώτη προγραμματισμένη ( τακτική) πτήση του τύπου στην Αθήνα.
 
Αν δεν δούμε 380 δεν θα ησυχάσουμε.
 
Επιτέλους τύπος με προβλέψιμη business. Μεγάλη θλίψη με όλες τις εταιρίες του κόλπου που πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για JC και δεν ξέρεις αν θα σου βγει κρεβάτι ή recliner μέχρι να μπεις μέσα (ή έστω μέχρι να δεις στο flightradar24 το tailnumber που έρχεται :D). Με ΕΚ λίγο καλύτερα γιατί ξέρεις ότι θα είναι flat, αλλά και πάλι παίζεις ανάμεσα σε angled flat και lie flat.

Εντωμεταξύ, πλάκα στην πλάκα, ο λόγος που 380 δε θα δούμε δεν είναι τόσο ότι στην EY έχει 500 θέσεις που πες άντε να γεμίσουν αμά προμοτάρουν σοβαρά για μετεπιβιβάσεις (σε σχέση με τις 300 του 789), αλλά κυρίως ότι έχει σχεδόν 100 θέσεις premium, που από Αθήνα δε γεμίζουν ΟΥΤΕ για πλάκα.
 
Επανέρχεται η Etihad στην Αθήνα για αρχή με 2 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από 24 Ιουνίου. Και με 787 :banana:
 
Jack21":9wi1jnt9 said:
Επανέρχεται η Etihad στην Αθήνα για αρχή με 2 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από 24 Ιουνίου. Και με 787 :banana:

θα πετάξει ομως; Απ'οσο ξερω δεν εχουν ανοίξει σύνορα με HAE καθότι τα επιδημιολογικά στοιχεία τους ειναι χάλια..
 
Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκαν το guidelines στα οποία αναφέρεται ότι θα επιτρέπεται σε πολίτες και κατοίκους των ΗΑΕ να ταξιδέψουν από 23 Ιουνίου με κάποιες διαδικασίες όπως τεστ πριν την αναχώρηση, ενεργοποίηση μιας εφαρμογής στο κινητο κλπ. Μένει να δημοσιευτει και επίσημα ο κατάλογος με τις χώρες που θα ανήκουν σε κάθε κατηγορία (low risk, medium risk, high risk).

Τα ταξίδια θα επιτρέπονται ελεύθερα για τις low risk χώρες (προφανώς η Ελλάδα θα ανήκει σε αυτή τη κατηγορία) και υπο ειδικές συνθήκες στις medium risk.

Επίσης η πτήση προς Αθήνα πιθανότατα θα απευθύνεται σε πολλούς που κάνουν transit στο AUH καθώς η ΕΚ σίγουρα δεν θα πετάξει προς Αθήνα πριν τις 16 Ιουλίου.
 
Abu-Dhabi - Mykonos από 8 Ιουλίου 2x
Abu-Dhabi - Santonrini από 9 Ioυλίου 2x
 
Top