Ευροεκλογές 2009 και εκπτώσεις

• Thread starter Thread starter akis_63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

akis_63

Low-Cost-Class-Member
Γνωρίζει κανείς αν κάποια από τις διενεργούσες τακτικές πτήσεις εντός Ελλάδος (ΟΑ, Α3, ZF) θα προσφέρουν κάποια έκπτωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους των Ευροεκλογών 2009;

εγώ έχω την εξής ερώτηση. πως κάποια κόμματα "εξυπηρετούν" τους ετεροδημότες με τσάμπα ή με μικρή συμμετοχή αεροπορικά εισητηρία. πως γίνεται ακριβώς αυτό (τα πληρώνει το κόμμα) ή επειδή κάνει μαζικές κρατήσεις του βγαίνουν στην ίδια τιμή που ζητάει. είναι νόμιμο;

Γνωρίζει κανείς αν κάποια από τις διενεργούσες τακτικές πτήσεις εντός Ελλάδος (ΟΑ, Α3, ZF) θα προσφέρουν κάποια έκπτωση στους δικαστικούς αντιπροσώπους των Ευροεκλογών 2009;

Βασικα για ΟΑ πας στη Φιλελληνων με το διορισμο σου και αυτο που γνωριζω ειναι οτι εχουν προκρατηθει συγκεκριμενες θεσεις για αυτο το σκοπο σε πτησεις στις κοντινες ημ/νιες.Για εκπτωση δεν ειμαι τελειως σιγουρος,γιατι δε ξερω τι ναυλο κρατανε...(δε το κανουμε εμεις απο το τηλεφωνικο κεντρο)

H OA έτσι λειτουργούσε και προ 20 ετών, όταν ήταν στην Όθωνος. Απλά δε θυμάμαι τι εκπτώσεις έκανε τότε. Η Α3 πάντως δίνει μια έκπτωση 15% αλλά με ναύλο εκκίνησης όχι αυτόν που βλέπει κανείς στο δίκτυο. Επομένως μπορεί να πετύχει κι απ' το δίκτυο ναύλο παραπλήσιο και να εξυπηρετηθεί άμεσα χωρίς επίσκεψη στο αεροδρόμιο, που απαιτεί ο εκπτωτικός ναύλος για δικαστικούς αντιπροσώπους. Εγώ τουλάχιστον πέτυχα ναύλο μόνο 10 ευρώ ακριβότερο μέσα απ' το δίκτυο σε σχέση μ' αυτόν που μου πρόσφερε η εταιρία και φυσικά τον προτίμησα, αφού η επίσκεψη στο αεροδρόμιο θα απαιτούσε τουλάχιστον 6,40 ευρώ για μετακίνηση με το λεωφορείο, συν 2-3 ώρες απασχόληση.