EXCEL AIRWAYS to VOLOS

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

COMPUTERISE

First-Class-Member
Αυτό υπήρχε και πέρσι?? Που προσγειώνετε?? Καλό!!!

Direct charter flights from

London Gatwick and Manchester to Volos in Greece

Summer 2006 Schedules and Prices to Volos

Fridays
XLA5284 (Excel Airways)
Gatwick
Volos
1130
1830

Fridays
XLA5285 (Excel Airways)
Volos
Gatwick
1915
2045

Fridays
XLA2006 (Excel Airways)
Manchester
Volos
0830
1550

Fridays
XLA2007 (Excel Airways)
Volos
Manchester
1650
1830

COMPUTERISE":tvjdur54 said:
Αυτό υπήρχε και πέρσι?? Που προσγειώνετε??

Ναι όσον αφορά την πρώτη ερώτηση και χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου!

Στο site τους δεν μπορείς να βρείς τα δρομολόγια που αναφέροντε πιο πάνω.

Έγώ πιστεύω ότι αυτό το αεροδρόμιο θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή αν χρησιμοποιηθεί περιοσσότερο σαν πολιτικό. Βρίσκεται κοντά σε αυτοκινητόδρομο, πολύ κοντά στη Λάρισα και ΄θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τη Θεσσαλία με πολύ καλύτερο τρόπο απ' ότι το SKG με πτήσεις προς Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία. Το ότι παράλληλα στεγάζει Πτέρυγα Μάχης, είναι ανασταλτικός παράγοντας για την λήψη ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θέλω να ελπίζω ότι το κράτος θα καταφέρει να το αναβαθμίσει και να δούμε επιτέλους ουσιαστική lo-co κίνηση στη χώρα μας.

aakunz":2qr1s8dq said:
Έγώ πιστεύω ότι αυτό το αεροδρόμιο θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή αν χρησιμοποιηθεί περιοσσότερο σαν πολιτικό. Βρίσκεται κοντά σε αυτοκινητόδρομο, πολύ κοντά στη Λάρισα και ΄θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τη Θεσσαλία με πολύ καλύτερο τρόπο απ' ότι το SKG με πτήσεις προς Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία. Το ότι παράλληλα στεγάζει Πτέρυγα Μάχης, είναι ανασταλτικός παράγοντας για την λήψη ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θέλω να ελπίζω ότι το κράτος θα καταφέρει να το αναβαθμίσει και να δούμε επιτέλους ουσιαστική lo-co κίνηση στη χώρα μας.

Wraia, alla to kanei kaneis ????

LARISA - VOLOS International Airport........ :wink:

Na baloun kai ena High Speed Train pros thn ATH kai wraio LOCO 8a ginei !! :roll:

Εχω την εντυπωση οτι το χρησιμοποιει σαν stop για τις πτησεις απο
Σκιαθο μονο λογω τον περιορισμων στο JSI

TAKIS":2ek8me88 said:
Εχω την εντυπωση οτι το χρησιμοποιει σαν stop για τις πτησεις απο
Σκιαθο μονο λογω τον περιορισμων στο JSI

Εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις charter με τουρίστες για το Πήλιο και τη Φθιώτιδα. Παλιότερα εξυπηρετούσε και group με τελικό προορισμό την Β. Εύβοια.
Καλύτερα όμως να συνεχιστεί η συζήτηση περί αεροδρομίου εδώ: :arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=957