[offtopic]
Δεν είναι θέμα αυστηρού, είναι θέμα στοιχειώδους αναζήτησης στο web και διατήρησης του forum σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να διαβάζεται "ωσάν εγκυκλοπαίδεια" όπως δηλαδή ήταν κάποτε το internet που δεν είχε πρόσβαση ο καθείς. Κανείς μας δε μεγάλωσε ξέροντάς τα όλα, αλλά το ζήτημα είναι να ψάχνεις και να μαθαίνεις και μόνος σου(και όχι να ρωτάς αδιακρίτως), ειδικά σε μία εποχή που το internet δε χρησιμοποιείται για διασκέδαση (μπαίνω σε forum να γράφω ό,τι θέλω, ή στο facebook ή να δω τα forward email μου από τους φίλους μου) αλλά περιέχει πληροφορία για ό,τι θέλω.
Τουτέστιν, εφόσον φαίνεται αυτό το τζαμπάκι μικρό και βλέπω πως ο τύπος αεροσκάφους στη φωτογραφία ως Boeing 747SP-27, ένας ώριμος χρήστης του διαδικτύου θα έπρεπε να αναζητήσει περαιτέρω πληροφορίες. Μια αναζήτηση στο google, στο bing και όπου αλλού βγάζει όλα τα απαραίτητα (μέχρι και αυτό το καταπληκτικό βίδεο με το
747SP της AR) που ήταν και προηγούμενος χρήστης του αεροσκάφους!
13χρονοι υπήρξαμε και εμείς αλλά ψάξαμε πολλά πράγματα και τα βρήκαμε. Αυτό όχι για φιγούρα, αλλά για να κρατήσουμε το φόρουμ σε ένα σοβαρό επίπεδο (εκτός αν το γυρίσουμε στο στείρο ερασιτεχνισμό όπου θα ρωτάμε τι διαφορά έχει το 737 από το 320). Με κάθε φιλική διάθεση!
[/offtopic]