Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

Κατι παρομοιο εχω και γω, το ανεφερα σε off topic :
Καλησπέρα!Μας ανέθεσαν στο μάθημα της τεχνολογίας (2ά Λυκείου) να εργαστούμε πάνω σε κάποιο τεχνολογικό θέμα και να παραδώσουμε μια πλήρη εργασία.(Παρουσίαση PowerPoint και κείμενο 10-15 σελιδών στο Word.).Επιπλέον.Μας έδωσαν χαρτί με θέματα και αναμεσά τους τί άλλο?Αεροσκάφη.
Θέλω να το δουλέψω το θέμα και ξέρω οτι πρέπει να γράψω ιστορικά γεγονότα,τεχνικά θέματα και αλλα γενικότερα.Καμιά ιδέα? :?:

Αν βοηθήσει κάποιος ευχαρίστως να δανιστώ ιδεές! :D

OA701":32fk65uu said:
Ωραίο θεματάκι αλλά huuuuge...

Είναι γενικά η αεροπορική βιομηχανία ή κάποιος κλάδος συγκεκριμένα?

Αφορά κάποια συγκεκριμένη χώρα, περιοχή ή είναι παγκόσμια?

Αφού μας αποσσαφηνίσεις αυτά, η βοήθεια θα είναι πιό εύκολη...
Δυστυχως το προβλημα ειναι οτι η καθηγητρια μας το αφησε πολυ ανοιχτο το θεμα.Υποτιθεται πως εχουμε ενα μεγαλο ξενοδοχειο και δεχομαστε προταση απο μια αεροπορικη εταιρεια για συνεργασια και με βαση αυτο,πρεπει να κανουμε αναλυση της αεροπορικης βιομηχανιας,οχι καποιου κλαδου της συγκεκριμενα(οποιαδηποτε τουριστικη βιομηχανια μπορουμε να αναλυσουμε,λεωφορεια,πλοια,οτιδηποτε,απλα διαλεξα αεροπλανα λογω προσωπικου ενδιαφεροντος).Γεωγραφικα,θα προτιμουσα να αναλυσω την Ευρωπη κυριως,αλλα μεχρι στιγμης τα στοιχεια που βρισκω αφορουν περισσοτερο την Αμερικη.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον. :)

emil 2α Λυκείου και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ? Μα πόσο άλλαξε το λύκειο? πριν δυο χρόνια το τελείωσα :p

η wikipedia δε σε βολεύει? έχει μπόλικο και απλό υλικό. αν δε βολεύει και αυτό, θα προσπαθήσω να ψάξω στην βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου μου :great:

Υπάρχει κάποιο siet μέσω του οποίου βάζοντας τα δυο πρώτα γράμματα του νηολογίου π.χ CN-ΧΧΧ να βρίσκουμε από ποια χώρα είναι το νηολόγιο αυτό;

Προσωπικά χρησιμοποιώ το http://www.airfleets.net και το βρίσκω αρκετά έγκυρο.

Αγαπητε Reyad υπαρχει ενα site που νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει....http://www.investopedia.com/features/in ... line.asp...πιστευω οτι εχει πολλα στοιχεια που μπορει να σου φανουν χρησιμα για την εργασια σου!!!

Thanasis_U2":3d4ne4l9 said:
emil 2α Λυκείου και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ? Μα πόσο άλλαξε το λύκειο? πριν δυο χρόνια το τελείωσα :p

η wikipedia δε σε βολεύει? έχει μπόλικο και απλό υλικό. αν δε βολεύει και αυτό, θα προσπαθήσω να ψάξω στην βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου μου :great:

Αλλάζουν οι εποχές! :eek: Όπως και να χει έχω ξεκινήσει και έχω αντλήσει πολλές πληροφορίες απο τη wikipedia ,απλά είναι πολύ συνηθισμένη πηγή πληροφοριών, ήλπιζα σε κατι ποιό προχωρημένο.(θα λεγα)
Kάτι άλλο.Ποιό πολυτεχνείο?

εγώ είμαι στην Ακαδήμεια Ανθρακωρύχιων - Εργοστασίων στην Κρακοβία, και η βιβλιοθήκη έχει σχετικά μεγάλή ύλη (απλά πρέπει να μου δώσουν άδεια για scaner)

Ωραία, για αρχή θα ξεκινήσω με wikipedia και αμα χρειαστώ κάτι θα επανέλθω.
Ευχαριστώ πάντως!
(Ακουστά το έχω το πολυτεχνείο.)