Germania-Ellada me 74 Euro

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Junior

Economy-Class-Member
Gia to mina Mai kai Iouni i Hapag LLoyd prosferei eisitiria stin teliki timi ton 74Euro gia tin ptisi BRE-SKG.Oi ptiseis einai panta kathe Deutera
BRE-SKG 06:00-09:35 HF1919
SKG-BRE 10:25-12:25 HF1920
Perissoteres plirofories sto site tis etaireias http://www.hlf.de
:)

Επίσεις για άτομα, τα οποία μπορούν να κόψουν νεανικό εισιτήριο να μπορούν να το βρούν ακόμη πιο οικονομικά. Αντί 148 ευρώ μετ΄ επιστροφής, μόνο 126,26.

Επίσεις, πτήση από DUS για Θεσσαλονίκη και Καβάλα με αναχώρηση μέσα στον Μάη κοστίζει 170 ευρώ + 27 tax = 197 ευρώ περίπου
http://www.ltu.de

re su en to metaksu ligo pou to psaksa htes,sa na katalava oti apo BRE gia SKG den ehei alla tickets ton 74euro.Gia epistrofi ehei shedon kathe vdomada,oso koitaksa toulahiston.Diorthose me an kano lathos :?

:arrow: Στις 19/5, 2/6, 9/6 και 23/6 έχει για 74 ευρώ για BRE - SKG!!!

:arrow: Στις 12/5, 19/5, 2/6, 16/6 και 23/6 έχει για 74 ευρώ SKG - BRE!!!

Πτήση με την Ο.Α. μετ΄ επιστροφής για 90 ευρώ συν φόρους.

Συγκεκριμένα για τα δρομολόγια:

:arrow: DUS - SKG,
:arrow: DUS - ATH,
:arrow: STR - SKG και
:arrow: STR - SKG

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις πτήσεις και να κάνετε booking. Δεν υπάρχουν τα εισιτήρια για κάθε μέρα αλλά υπάρχουν αρκετά και θα βρείτε με σιγουριά κάτι, π.χ. 15/5 μέχρι 26/6 για τελική 121,10 ευρώ για Θεσσαλονίκη με επιστροφή
:shock:

koitaksa htes sto site auto gia na kana 2 kratiseis,1 teli iouniou kai 1 arhes augoustou alla mou ta vgaze akrivotera. :cry: Eheis mipos kapoies imerominies ypopsi pou vgazei 90+tax?
Me etsi timi aksizei na petahtei kaneis esto kai gia 5meres :)

Ναι και εγώ πήγα χτες να κάνω κράτηση για να κατέβει ο πατέρας μου Ελλάδα τις επόμενες μέρες και πλέον δεν βρίκα τίποτε... Παράξενο. Μάλιστα αυτή την τιμή των 90 ευρώ μόνο σε εκείνη τη σελίδα και στο expedia.de τις βρίκα... πουθενά αλλού. Και τώρα και στα δυο αυτά τα sites μου βγάζει τιμή 220 ευρώ... ακόμη και στην ημερομηνία που έχω γράψει επάνω :!:

Δε μου λες, συγκεκριμένα, για ποιες ημερομηνίες ψάχνεις εισιτήρια :?: Φτηνά για τέλη Ιουνίου είναι η Aegean Airlines (για φοιτητές για 135 + φόρους), η Hapag Lloyd (για νέους και φοιτητές, 138 + φόρους) και η LTU με 160 + φόρους :!: (αν μιλάμε για DUS - SKG)

Hm,les na itan kanena kollima tis expedia.de i timi auti pou evgaze? :? Gia ta dedomena tis OA kai gia etsi season mou fanike ligo parakseni timi...
Vasika psahno gia 2 periodous.Mia gia teli Iouni me epistrofi arhes Iouli (DUS-SKG) kai meta psahno gia ton Augousto(1-15 tou minos peripou) gia na anevei enas filos.(SKG-DUS i' DTM i' CGN).
Gia tin proti periodo vrika me Aegean opos eipes ( :D :wink: ),gia ton augousto omos de vrika os tora kati kalo.Eheis ypopsi sou mipos esy i' kapoios allos an yparhei kati kalo gia augousto?Milame gia foititiko/neaniko eisitirio apo SKG gia germania :!: :?

Αφού, βολεύτηκες για τον Ιούνιου / Ιούλιο κατ΄ αρχήν καλό... :D

Τώρα για τον Αύγουστο... δύσκολες τιμές υπάρχουν μιας και είναι μέσα στην περίοδο των διακοπών... αλλά υπάρχουν και καλούτσικες!!!

:arrow: germanwings 01/08 - 15/08 για 219 ευρώ (για μια εταιρεία LCC κάμποσο ακριβό)
:arrow: με LTU, 31/7 - 14/8 για 247 ευρώ (SKG -DUS)
:arrow: με Condor, 31/7 - 14/8 για 263 ευρώ (DUS)

Ποιο φρηνά εισιτήρια δεν θα βρεις μάλλον. Εκτός και αν ο φίλος σου θέλει να ρισκάρει last minute, που και πάλι δεν θα είναι και πολύ πιο οικονομικά από αυτές τις τιμές που σου έβγαλα... διότι πέρσι ένα φιλαράκι μου είχε βρει last minute (μιλάμε για 12 ώρες πριν την πτήση), τιμή για SKG - DUS -SKG με την Aegean για 210 ευρώ...

Όσον αφορά τις τιμές των 90 ευρώ με την ΟΑ. Και εμένα μου φάνηκαν αρκετά παράξενες, αλλά είπα δεν ξέρεις ποτέ, μιας και πριν μια βδομάδα είχα διαβάσει σε γερμανική εφημερίδα διαφήμη της Aegean Airlines για one way ticket 106 ευρώ... αλλά ίσως να ήταν κανένα λάθος και όποιος είχε τύχη και έκλεισε σε αυτή τη τιμή είναι... κολόφαρδος (sorry, αλλα έπρεπε :wink: )