Γραφεία στη Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter apollon
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

apollon

Low-Cost-Class-Member
Το θέμα μπορεί να ακούγεται λίγο χαζό,αλλά είναι η ευκαιρία μου να διαπιστώσω ότι δεν είμαι τρελός...Η Aegean δεν είχε στη Βενιζέλου 2-γωνία με παραλιακή- γραφεία στη Θεσσαλονίκη;Και πόσο καιρό(χρόνια) έχει που δεν υπάρχουν;Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ παρατηρητικός,αλλά προχθές που περνούσα είδα έχει καφετέρια.Οι φίλοι μου,μού είπαν πως μόνο την καφετέρια αυτή θυμούνται,δε θυμούνται να υπήρχε ποτέ κάτι άλλο.Όμως,είμαι σίγουρος.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Η Aegean σήμερα έχει γραφεία μόνο στο αεροδρόμιο;

Δεν ξέρω αν είχε στο συγκεκριμένο σημείο γραφεία, αλλά το θεωρώ αρκετά πιθανό κάποτε να είχε και να τα έκλεισε. Το ίδιο έκανε και στην Αθήνα, όπου είχε γραφεία στην Πλ. Συντάγματος και τα έκλεισε τον Ιούνιο του 2007 αν θυμάμαι καλά. Το διαπίστωσα έκπληκτος όταν πήγα να ακυρώσω εισιτήριο και να εισπράξω τους φόρους. Όταν δε κάλεσα το τηλ. κέντρο, η υπάλληλος μού είπε ότι δεν μπορώ να ακυρώσω το εισιτήριο τηλεφωνικά και ότι πρέπει να μεταβώ στο αεροδρόμιο. Αφού όμως άκουσαν τα εξ αμάξης, δέχτηκαν τελικά να το κάνουν τηλεφωνικά.

Η Αιγαίου έχει κλείσει όλα τα Γραφεία Πόλεως. Βάσει της εμπορικής τους πολιτικής τους, από το Μάρτιο του 2007 διατηρούν ως κανάλια διαμονής μόνο τα εκδοτήρια εισιτηρίων στα αεροδρόμια, την ιστοσελίδα, ορισμένα γραφεία της Hertz, το 801-11-20000 και το δίκτυο των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων.

Όντως ισχύει ότι η Aegean είχε γραφεία στο σημείο που αναφέρεις. Τα οποία δεν κράτησαν πολύ, μιας και μετά ανέλαβε σε συνεργασία με την Hertz την αντιπροσωπεία στο κέντρο αν θυμάμαι καλά καί ήταν είτε πρίν είτε μετά τα γραφεία στην Βενιζέλου 2 όπου υπήρχε ένα άλλο μικρότερο γραφείο Aegean λίγα μέτρα πιο πάνω στην Βενιζέλου πάνω πάλι. Μάλλον δεν απέδιδε, ιδιαίτερα μιας καί πλέον όλα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά καί μέσω τηλεφωνικού κέντρου. (Σχεδόν όλα... :? )