Γραμμές εσωτερικού (Χ11/12): Γενικά σχόλια

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

OA701

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
---
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KTTS
Bλέποντας τα χειμερινά δρομολόγια από/για Ρόδο και θέλοντας να τα σχολιάσω είπα να ανοίξω αυτό το thread ώστε να μην γράφω/ουμε σε ξεχωριστά για κάθε αεροπορική. Σκέφτηκα μάλιστα να του βάλω το Χ11/12 aka χειμερινά 2011/12 σε περίπτωση που συνεχιστεί.

Λοιπόν, στο ΑΤΗ-RHO αναλόγως της ημέρας υπάρχουν από 4 έως 6 πτήσεις, με τις κουτσουρεμένες μέρες να δείχνουν την κρίση πλέον. Η κατανομή των ωραρίων μεταξύ Α3-ΟΑ δίνει μία επιλογή στον επιβάτη ωστόσο μου προκαλεί εντύπωση η Τρίτη κ το Σάββατο που απουσιάζει η βραδυνή πτήση της Α3. :roll:

Στο RHO-SKG, που δραστηριοποιούνται πάλι οι ΟΑ-Α3, υπάρχουν 2 καθημερινές πτήσεις (απο μία για κάθε αεροπορική) πλήν Τετάρτης και Πέμπτης που δεν πετάει καμία. :roll: Επιπλέον, τις υπόλοιπες μέρες πλήν Κυριακής, οι πτήσεις και των 2 συμπίπτουν σχεδόν χρονικά (μεσημέρι) - πώς θα δουλέψουν τα connection άλλωστε? :twisted:

Στο RHO-HER, το καλοκαιρινό πουλέν μου, παρατηρείται συνωστισμός 3 αεροπορικών και για τον χειμώνα :shock: με SEH και ΟΑ να πετάνε καθημερινά και την CY να το εκτελεί κάθε Τε-Πα-Κυ. Στα αξιοσημείωτα η 2η καθημερινή πτήση της SEH ορισμένες μέρες και η εισαγωγή -κάποιες μέρες- πρωινών πτήσεων της ΟΑ καθώς η SEH έχει μόνο κάθε Παρασκευή πρωινή επιστροφή απο Ρόδο.

Tέλος, στις άγονες γραμμές, η ΟΑ έχει μειώσει συχνότητες για τον χειμώνα ενώ η SEH πετάει πλέον 5 φορές για Λέσβο (και Λήμνο) με τις 2 να είναι απ' ευθείας. Αν θυμάμαι καλά, η ΟΑ όταν είχε τις γραμμές αυτές το έκανε, με την πτήση όμως να τερματίζει SKG.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω εικόνα για τα υπόλοιπα εσωτερικού, οπότε όποιος έχει μπορεί να συνεισφέρει.

ΥΓ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: