Greek Air Cargo

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Εψαχνα να βρω κατι για εναν πολυ καλο φιλο στο διαδικτυο και επεσα σε αυτην την εταιρεια. :shock: H ιστοσελιδα εχει μεν καποια τηλεφωνα στην Αθηνα και αποτι φαινεται ανεβηκε ετσι στις 22 Ιανουαριου 2009 17:02:28 !!! Λεει οτι (θα) εχει και γραφεια στη Θεσσαλονικη (δεν το λεει στη σελιδα, αλλα για να εχει αριθμο σαλονικιοτικο... )

Εχει κανεις καποιο φιντμπακ?

Μερσι εξ αρχης!!!!

:thx:

Το σήμα κάτι μου θυμίζει.. Δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα ακριβώς τι αλλά νομίζω μου θυμίζει το σήμα μιας άλλη εταιριας μεταφορών (οδικών) ή κάτι τέτοιο...
Αν το θυμηθώ ή αν μάθω κάτι άλλο, θα επανέλθω..

Κωστα, αυτη η εταιρια ερχοταν με φορτηγα στην Swissport (και ακομα ερχονται) πρεπει να την θυμασαι απο οταν δουλευες στην DHL

Αϊ γεια σου!!

Δεν ξέρω πάντως αν έχουν σκοπό να πάρουν και κάποιο αεροπλάνο πότε ή απλά ονόμασαν έτσι την εταιρία.. Η οποία λειτουργεί πολλά χρόνια απ' ότι διάβασα (1973 αν δεν κάνω λάθος)

Επίσης έχει τα γραφεία της επί της Λ. Μαρκοπούλου, στον παράδρομο, λίγο μετά το τέλος της Αττικής οδού.

Έτσι μού'ρχεται να αγοράσω ένα domain, πχ το vassair.gr, και να βάλω μέσα ένα λογοτυπάκι, τύπου GAC. Ότι δήθεν η εταιρία Vassilis Airways, ή VassCargo ξεκινά οσονούπω εργασίες. Να χώσω 3-4 νούμερα τηλεφώνου, να βάλω και μία μαϊμού διεύθυνση που να βγάζει ξέρω γω ένα τέτοιο κτίριο και να σας βάλω όλους να ψάχνεστε :twisted:

Η Greek Air Cargo Α.Ε είναι Logistics Forwarder μόνο. Είναι από τις παλιές εταιρίες (την θυμάμαι από το LGAT) στον χώρο των forward logistics και με πολύ καλά οικονομικά στοιχεία. Η εταιρία αναπτύχτηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια καθώς το management της ήταν και είναι πολύ πετυχημένο.

Κοιτώντας τον δημοσιευμένο ισολογισμό (1/1/2008-31/12/2008) εμφανίζει:
:arrow: Κύκλο Εργασιών 9.592.574,19€ με Καθαρά Αποτελέσματα Χρήσεως 304.102,87 :!:

Πρόεδρος της εταιρίας είναι ο κος. Ελευθέριος Π. Καλτσάς και Αντιπρόεδρος η κα. Ανθή Ν. Καλλίνικου.

Ααα παραλίγο να το ξεχάσω… H Greek Air Cargo Α.Ε. σίγουρα δεν σκοπεύει να αποκτήσει δικά της αεροπλάνα!

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της, εντυπωσιακά θα μπορούσα. Αν και είχε πτώση το 2009 τα στοιχεία για το 2010 είναι αρκετά καλά.

Στον δημοσιευμένο ισολογισμό του 2011 (χρήση 1/1/20010-31/12/20010) εμφανίζει:

:arrow: για το 2009 Κύκλο Εργασιών 8.506.808,63€ με Καθαρά Αποτελέσματα Χρήσεως 155.515,57€

:arrow: για το 2010 Κύκλο Εργασιών 11.139.661,89€ με Καθαρά Αποτελέσματα Χρήσεως 555.165,68€ :!: