Κάνοντας την πρωινή μου βόλτα στα αεροπορικά site a.net - pp.net , με χαρά διεπίστωσα ότι και στα δύο όλες οι κορυφαίες φωτογραφίες ανήκουν σε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η χρονιά έχει μπει για τα καλά και νομίζω πια ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε ως αεροπορικοί χομπίστες σε θέση να προχωρήσουμε και ένα βήμα πιο μπροστά. Τρέμε κόσμε...
Ας τα βλέπουν κάποιοι κάποιοι που μας θεωρούν και παρίσακτους δια τα αεροδρόμιά τους...
Άντε μέρες που είναι να μην αρχίσω πάλι...
Μπορείς να μας δώσεις κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα? Εγώ μέχρι τώρα στο a.net δεν έχω ανακαλύψει αξιόλογες φωγοραφίες από συμπατριώτες, εκτός αυτές που προέρχονται από τον ελλαδικό χώρο. Ότι και να κάνουμε πάντως, ο Sam Chui είναι αξεπέραστος (ξέρετε, αυτός με τις εναέριες φωτο από Cessna ή τις άλλες στο LAX δίπλα στο διάδρομο)
Το σχόλιο αφορούσε τις top φωτογραφίες της ημέρας και στα δύο δίκτυα που ήταν όλες από έλληνες φωτογράφους, από την ελλάδα και το εξωτερικό. Στοιχείο που δίνει την έντονη παρουσία (και ποιοτική) της ελληνικής φωτογραφίας προς τα έξω, την ύπαρξη του hobby, την δραστηριότητα μελών και συλλόγων, την ευρύτερη πρόωθηση του αερογίγνεσθαι στην χώρα... "Fine PR" που θα έλεγαν και οι φίλοι Εγγλέζοι...
Η αξιολόγηση μίας φωτογραφίας είναι πολύ περίπλοκο πράγμα και εναπόκειται στην κρίση του καθένα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πραγματικά ωραίες φωτογραφίες από τους έλληνες, απανταχού γης...