Gulfstream II Crash in Mexico

• Thread starter Thread starter SkyHawk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SkyHawk

First-Class-Member
Περιοχή
HELL
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Συμφωνα με http://www.airliners.net/discussions/ge ... n/3626088/ οι αρχες καταριψαν ενα GII το οποιο μετεφερε 3.2 τονους ναρκωτικων ουσιων. Για μενα πολυ ενδιαφερουσα ειδηση δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.

gioannis":2m0ivdre said:

Πρεπει να ενημερωσω οτι το videaki που παρεθεσε ο φιλος μας δεν ειναι του συγκεκριμενου συμβαντος. Το αεροπλανο που ειναι στο video δεν ειμαι σε θεση να αναγνωρισω το μονο που ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι Gulfstream II. H ημερομηνια ειναι και 22/06/2007 το ατυχημα που αναφερομαι ειναι πολυ πιο προσφατο. Παρολα αυτα πιστευω οτι κατι παρομοιο πρεπει να συνεβει και στο GII

SkyHawk":3otqxor2 said:
gioannis":3otqxor2 said:

Πρεπει να ενημερωσω οτι το videaki που παρεθεσε ο φιλος μας δεν ειναι του συγκεκριμενου συμβαντος. Το αεροπλανο που ειναι στο video δεν ειμαι σε θεση να αναγνωρισω το μονο που ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι Gulfstream II. H ημερομηνια ειναι και 22/06/2007 το ατυχημα που αναφερομαι ειναι πολυ πιο προσφατο. Παρολα αυτα πιστευω οτι κατι παρομοιο πρεπει να συνεβει και στο GII

Μάλον ο φίλος SkyHawk έχει δίκιο. Βέβαια το βίντεο είναι πολύ κακής ποιότητας αλλά αν παρατηρήσετε μεταξύ 52 και 55 δευτερολέπτου όπου καθαρίζει κάπως δείχνει να έχει τους κινητήρες στα φτερά και όχι στην άτρακτο όπως το G II.