H Aegean σε απόγνωση

• Thread starter Thread starter Skyteam
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Skyteam

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ΚLM
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Η εταιρεία μπορεί να παρουσιάζει τον εαυτό της ως μία που θριαμβεύει αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται σε απόγνωση. Δεν πληρώματα για τις πτήσεις τους και οι υπάλληλοι εδάφους κλ.π. έχουν ελαχιστοποιηθεί.Είναι θέμα καιρού πριν ακουστεί ή γίνει κάτι σοβαρό με την Aegean όσον αφορά τα οικονομικά της εταιρείας.

Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι αυτά λέγονται από "Skyteam" λόγω ένταξης της στην Staralliance :wink:

Εγώ όμως είμαι καλόπιστος και πιστεύω ότι θα προσθέσεις στο post σου κάποια links σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας καθώς και για τα λοιπά "προβλήματα" που οδηγούν την Α3 σε "απόγνωση".

Για την ώρα οι ισολογισμοί της εταιρείας (ΝΑΙ !!! Αυτή δημοσιεύει και τέτοιους !!!!) δεν δίνουν τέτοιου είδους τάση.

Φίλε aas59,

Έπετρεψέ μου να είμαι εγώ ο κακόπιστος της παρέας και να πω οτι μερικά ποστ αναρτώνται από
μικρά μυαλά που θέλουν να κάνουν μεγάλη εντύπωση.

Φίλε skyteam συγχαρητήρια. Με μόλις 2 ποστ στο ενεργητικό σου, έκανες εντυπωσιακή "είσοδο" στο φόρουμ. :roll: Εγώ τουλάχιστον "τσίμπησα".

Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και άντε με κανένα κουβά στην παραλία.... :deadthread: