Η Αθήνα (προς το παρόν) εκτός στόχων της Αλ Κάιντα........

  • Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
06/09/2003
Μηνύματα
5.926
Likes
0
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν έχει προς το παρόν προκαλέσει, κατά συνέπεια η Αθήνα δεν κινδυνεύει στη διάρκεια των Αγώνων. Την άποψη αυτή διατυπώνει ο σεϊχής Ομάρ Μπάκρι, η «φωνή» του Μπιν Λάντεν στο Λονδίνο. Ο σεΐχης προειδοποιεί όμως ότι τα χτυπήματα της Αλ Κάιντα θα συνεχιστούν.


Μιλώντας στο περιοδικό της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας ο σεΐχης ξεκαθαρίζει: «Εάν η ελληνική κυβέρνηση αλλάξει στάση και αρχίζει να ανακατεύεται και να συντάσσεται με την αμερικανική εκστρατεία εναντίον των μουσουλμάνων τότε, ναι, θα μπείτε σε πραγματικό κίνδυνο».

Ο Μπάκρι διευκρινίζει ότι κάθε μεγάλη συγκέντρωση μη μουσουλμάνων αποτελεί στόχο για την Αλ Κάιντα, αλλά διατυπώνει την άποψη ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν θα προτιμήσει να πλήξει κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αντί της Αθήνας.

«Η Αθήνα είναι μάλλον ο λιγότερο πιθανός στόχος, γιατί μέχρι στιγμής η στάση της δεν μας έχει προκαλέσει» καταλήγει.


Ο σεΐχης Ομαρ μπιν Μπάκρι Μοχάμεντ είναι ιδρυτής της ισλαμικής οργάνωσης Τζαμάατ αλ Μουχατζιρούν, που -όπως ο ίδιος παραδέχεται- στρατολογεί, στηρίζει οικονομικά και γαλουχεί ιδεολογικά μουσουλμάνους πολεμιστές σε όλο τον κόσμο.

Επίσημα, δεν παραδέχεται ότι έχει σχέση με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Σε ερώτηση για το πού μπορεί να βρίσκεται σήμερα ο Σαουδάραβας, ο σεΐχης διατυπώνει την άποψη ότι είναι στο Αφγανιστάν. Σε άλλη ερώτηση για το αν επίκειται νέα επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών ή άλλης χώρας της Ευρώπης, ο Μπάκρι είναι κατηγορηματικός:

«Η Αλ Κάιντα είναι ταγμένη στον αγώνα εναντίον των Αμερικανών, των Βρετανών καθώς και όλων των εισβολέων που έρχονται να καταλάβουν μουσουλμανική γη. Μέχρι την ημέρα που αυτοί θα φύγουν απελευθερώνοντας τα εδάφη μας, τη γη του προφήτη Μωάμεθ, ο αγώνας δεν θα σταματήσει.»


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κατι ξερω που λεω οτι δεν θελω να κατεβω τον Αυγουστο... :oops:
 
NA KAI KATI POY EINAI EYXARISTO.AN KAI DEN EIMAI PASOK O ANDREAS PAPANDREOY TO OMOLOGO OTI EKANE KALES SXESEIS ME TON ARABIKO KOSMO
 
Nai pe.. poios stnv nilikia mas (30) 3exvaei to 8puliko pleov e3w apo to NATO... :lol: Alla o mastopas eivai tezapistos edw kai xpovia.. Nomizw oti n politikn tou Snmitn bon8nse pio polu.. (skaste dev eimai pasok! O vassio to 3epei.. ;) )
 
Top