Η ποιότητα μετράει ...

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Akis

Administrator
Staff member
Εγγραφή
22/11/2002
Μηνύματα
5.107
Likes
294
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες θα προχωρήσουμε σε μια «εκκαθάριση» του Album της σελίδας μας, έτσι ώστε να ανεβάσουμε την ποιότητα των φωτογραφιών που βρίσκονται στο Album μας. Αυτό θα ισχύει και για φωτογραφίες που από εδώ και πέρα θα ανεβαίνουν στο album μας.

Τι ισχύει από σήμερα:

Κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει στο album θα είναι άμεσα ορατή (όπως και σήμερα), έτσι ώστε να μπορούν να την βλέπουν όλα τα μέλη.

Μετά την δημοσίευση η φωτογραφία θα ελέγχεται από τους συντονιστές και σε περίπτωση που δεν είναι καλής ποιότητας θα μεταφέρεται σε ειδική κατηγορία από την οποία θα σβήνεται οριστικά μετά από 7 ημέρες.

Φυσικά δεν θα έχουμε τόσο υψηλά standarts όπως τα γνωστά φωτογραφικά sites (a.net, pp.net, jp.net) μιας και άλλο στόχο έχουν εκείνες οι σελίδες. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση ώστε στο Album να μην υπάρχουν φωτογραφίες που δεν προσφέρουν κάτι. Επίσης θα σβήνονται και φωτογραφίες αεροσκαφών που έχουμε δει αρκετές φορές (π.χ. ακόμη ένα 734 των ΟΑ κατά την ώρα taxiing στο hub). Για τέτοιες φωτογραφίες υπάρχουν τα sites που ανέφερα παραπάνω.

Φυσικά φωτογραφίες σπάνιες, νέων αεροσκαφών κ.ά. θα μένουν ανεξαρτήτως ποιότητας. Κάθε φωτογραφία πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 800x600 pixel (καλύτερα 1024x800 pixel). Αν μια φωτογραφία είναι μικρότερη, απλά δεν θα μπορεί να φορτωθεί στο Album.

Επιπλέον το όριο στην φωτοθήκη του κάθε μέλους θα ανέβει από 100 φωτογραφίες / μέλος σε 250 φωτογραφίες / μέλος. Έτσι, λοιπόν φωτογραφίες που να δεν πληρούν τους όρους των κατηγοριών του Album μπορούν να ανεβαίνουν εκεί για να συμπληρώνουν τα trip reports.

Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει μια σχετική εκκαθάριση των ήδη υπάρχουσων φωτογραφιών.

Φιλικά,
Άκης
 

GP707

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/05/2004
Μηνύματα
6.076
Likes
1.418
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Παρακαλούμε συμπληρώνετε σωστά τα πεδία στη φόρμα upload των φωτογραφιών.

:idea: Αν η εταιρεία, ο τύπος ή το αεροδρόμιο δεν υπάρχει στην αναπτυσόμενη λίστα, παρακαλούμε να το συμπληρώνετε χειρόγραφα μετά το ανέβασμα της φωτογραφίας σας, με το κουμπί "Επεξεργασία".

:!: Μην ξεχνάτε τη μορφή της ημερομηνίας η οποία είναι ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ.

:arrow: Προσπαθήστε να συμπληρώνετε όλα τα πεδία ειδικά τον τύπο αεροσκάφους και την εταιρεία.. Μην αφήνετε (με χαρακτηριστική ευκολία) τα πεδία αυτά κενα (ή βάζοντας "Uknown"). Με ένα απλό ψαξιμο του νηολογίου στο http://www.airliners.net/search/ ή στο Google, θα βρείτε κατά 99% τον τύπο που πιθανώς να μην γνωρίζετε.

Με λίγο προσοχή η Βάση Δεδομένων και η αναζήτηση θα γίνουν πιο λειτουργικά για όλους μας.
 

Akis

Administrator
Staff member
Εγγραφή
22/11/2002
Μηνύματα
5.107
Likes
294
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Όταν ανεβάζετε μια φωτογραφία και μετά από μερικές ώρες/ημέρες αυτή η φωτογραφία δεν υπάρχει άλλο, δεν σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα αλλά σημαίνει ότι την σβήσαμε επειδή ήταν κακής ποιότητας. Το γράφω αυτό διότι βλέπω τελευταία ότι ενώ σβήνω μια φωτογραφία η σχετική φωτογραφία υπάρχει λίγες ώρες αργότερα εκ νέου στην gallery. Λίγο προσοχή.

Με την ευκαιρία διαβάστε και τα παραπάνω! ;)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top