nikos_k.
Business-Class-Member
Πες τα χρυσόστομε!!! Αυτό φωνάζω και εγώ εδώ και καιρό...killerwing":1oln1i2m said:Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης το προσωπικο.... Αν δεν μιλας αρα εισαι συνενοχος στο οικονομικο εγκλημα τις εταιρειας.
Σωστός! Συμφωνώ απολύτως! Αλλά στο Ελληνιστάν περιμένεις να γίνουν αυτά;...killerwing":1oln1i2m said:Αυτο το καιρο μιλανε συνεχως για οικονομικη εκκαθαριση...
πως θα γινει αυτο το πραγμα, μπορει να μου εξηγησει αν υπαρχει κανενας οικονομολογος? Εγω το φανταζομαι θα ερθει ο αλογοσκουφης μαζι με τον χατζηδακη με μια σκουπα και θα αρχιζει να ξεσκωνιζει και να πετα τα χρεωλησια....
Εγω ξερω ενα πραγμα....οταν μια εταιρεια, βουλιαζει βαζει λουκετο αν δεν βρει λυση αμα συνεχισει και πνιγει τοτε ολα τα περουσιακα της στοιχεια κατασχονται και βγαινουν στο σφυρι για να καλυφθουν ενα μερος τον χρεων, ακομη αποδιδονται ποινικες ευθυνες στον προεδρο και στον διοικητικο συμβουλιο των με των μετοχων. Ετσι αναφερει ο νομοθετης.
Γενικά killerwing συμφωνούμε απόλυτα! Στο μόνο που με προβλημάτισες
Αφού ο κύριος μέτοχος είναι το κράτος, πώς δεν είναι κρατική;killerwing":1oln1i2m said:Η Ολυμπιακη ειναι ανωνυμη εταιρεια δεν ειναι κρατικη, εχει τους μετοχους της
Και μιας και συζητάμε για μοντέλα εξυγίανσης, πώς θα εξυγιανθεί πραγματικά η εταιρία (θα λυθεί το πρόβλημα) αν κλείσει τη μία μέρα και ανοίξει την επόμενη;
Πάλι τα λάθη και τις ανοησίες του παρελθόντος μυρίζομαι... Και το χάλι της εταιρίας θα συνεχίζεται εις τους αιώνας των αιώνων...