ÌïíôÝëï El Al óôçí ÏëõìðéáêÞ

• Thread starter Thread starter cavo_paradiso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
killerwing":1oln1i2m said:
Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης το προσωπικο.... Αν δεν μιλας αρα εισαι συνενοχος στο οικονομικο εγκλημα τις εταιρειας.
Πες τα χρυσόστομε!!! Αυτό φωνάζω και εγώ εδώ και καιρό...

Αυτο το καιρο μιλανε συνεχως για οικονομικη εκκαθαριση...
πως θα γινει αυτο το πραγμα, μπορει να μου εξηγησει αν υπαρχει κανενας οικονομολογος? Εγω το φανταζομαι θα ερθει ο αλογοσκουφης μαζι με τον χατζηδακη με μια σκουπα και θα αρχιζει να ξεσκωνιζει και να πετα τα χρεωλησια....

Εγω ξερω ενα πραγμα....οταν μια εταιρεια, βουλιαζει βαζει λουκετο αν δεν βρει λυση αμα συνεχισει και πνιγει τοτε ολα τα περουσιακα της στοιχεια κατασχονται και βγαινουν στο σφυρι για να καλυφθουν ενα μερος τον χρεων, ακομη αποδιδονται ποινικες ευθυνες στον προεδρο και στον διοικητικο συμβουλιο των με των μετοχων. Ετσι αναφερει ο νομοθετης.
Σωστός! Συμφωνώ απολύτως! Αλλά στο Ελληνιστάν περιμένεις να γίνουν αυτά;...

Γενικά killerwing συμφωνούμε απόλυτα! Στο μόνο που με προβλημάτισες

Η Ολυμπιακη ειναι ανωνυμη εταιρεια δεν ειναι κρατικη, εχει τους μετοχους της
Αφού ο κύριος μέτοχος είναι το κράτος, πώς δεν είναι κρατική;

Και μιας και συζητάμε για μοντέλα εξυγίανσης, πώς θα εξυγιανθεί πραγματικά η εταιρία (θα λυθεί το πρόβλημα) αν κλείσει τη μία μέρα και ανοίξει την επόμενη;
Πάλι τα λάθη και τις ανοησίες του παρελθόντος μυρίζομαι... Και το χάλι της εταιρίας θα συνεχίζεται εις τους αιώνας των αιώνων...

killerwing":74pj9lny said:
imaginas":74pj9lny said:
Για τα χρέη της Ο.Α προς το ΙΚΑ,φταίει το προσωπικό της;Δε φταίνε οι διοικήσεις,που τοποθετήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις;

Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης το προσωπικο.... Αν δεν μιλας αρα εισαι συνενοχος στο οικονομικο εγκλημα τις εταιρειας.

Έχουν κάνει τόσες απεργίες,αλλά έβρισκαν απέναντί τους τον "κακόμοιρο" τον επιβάτη που τους έβριζε,αλλά τώρα που κινδυνεύει να βρεθεί και αυτός χωρίς σύνταξη τους "καταλαβαίνει"!

killerwing":f5cwv908 said:
οταν μια εταιρεια, βουλιαζει βαζει λουκετο, ακομη αποδιδονται ποινικες ευθυνες στον προεδρο και στον διοικητικο συμβουλιο των με των μετοχων.
Δεν είναι ακριβές, ποινικές ευθύνες καταλογίζονται μόνο σε δόλιες πτωχεύσεις ή αν υπάρχει απιστία. Σε απλές χρεωκοπίες όμως τα πρόσωπα που απαρτίζουν τη διοίκηση υπόκεινται σε περιορισμούς του αστικού κώδικα.

Μάλιστα! Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να κλειδώσω την υποκατηγορία ΟΑ. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή. Όλα τα θέματα γίνονται οφφ. :x

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.