In Germany

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
Apo 4-15 Apriliou 8a eimai sti Germania. Kuriws gurw apo tin perioxi tis Stuttgart. An borousa na klepsw ligo xrono, den 8a itan asxima na gnwrisw kapoious apo esas tous "germanous". let me know

captainjumbo

Leei to programma tipota gia movaxo? :D

To skeftomouna sovara. Einai polu pi8ano. 8a se enimerwsw kai borei na ta kataferw. Thanks

Tn 'megaln paraskeun' exw repo... sfupa mou.... lol

Nai ema8a oti einai megali mera kai edw pera. (germania). An boresw na vrw meso 8a to i8ela polu. By the way, ksereis tous kaluterous kai sundomoterous tropous na er8w ( apo stuttgart )? Thanks Stefane.

Sorry pou blekomai, alla mias ke th kanw syxna tin Diadromh STR MUC, 8a h8ela na sou proteinw ta exeis:

An exeis amaxi, Autobahn ke pali Autobahn- A 8. Thn perneis apo STR ke ftaneis MUC, den allazeis Autobahn, den yparxei periptosh na xa8eis.
Ke molonoti einai akrivi i venzini, 8a sou er8ei pio fthina apo to treno.

An pali den exeis amaxi, 8a prepei na pareis to treno, pou 8a kostisei 36 € me IC/EC ke 44€ me ICE. (oneway)

Ke an sou perisevoune psila, i LH zhtaei 331,55€ (a/r)

Kalh diaskedash sto Monaxo.

Gia sou 8anasi. Den borw na exw amaksi :cry: giati to xreiazondai oi alloi pio polu apo mena...Pragmati to amaksi einai to kalutero, alla.....
Oso gia tin LH den perimena kai tipota kalutero gia ta 20 lepta pou kanei :roll: .
kalutera na noikiaza anemoptero i aeto :lol:
To traino einai pio konda stis epiloges mou...