spotterakis
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EZY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Καλησπέρα συμφορουμίτες..Μου προέκυψε έκτακτο ταξίδι στην Πάφο στις 25-28/6 και είπα να ζητήσω πληροφορίες από μέλη γνώστες της περιοχής.Είναι η πρώτη φορά που πάω Πάφο και δεν ξέρω πολλά για το μέρος..Θα μένω στο Elysium το οποίο μου είπαν είναι κοντά στους Τάφους των Βασιλέων..Αυτοκίνητο δεν θα έχω, καθότι εγώ και ο συνάδελφος που έρχεται προτιμήσαμε την πρώτη φορά μας στην Πάφο να μην την περάσουμε στο ΚΑΤ μαζί με όσους παρασύρουμε προσπαθώντας να οδηγήσουμε "ανάποδα"
Ξέρω ότι γενικά στην Κύπρο αστικές συγκοινωνίες δεν υπάρχουν στο βαθμό που βρίσκεις σε άλλες πόλεις της Ευρώπης..Επίσης τα ταξί είναι φωτιά..Υπάρχουν λένε κάποια ταξί που κάνουν διαδρομές με φιξ τιμές αλλά δε γνωρίζω εταιρείες..Γνωρίζετε αν υπάρχουν bus tour στα αξιοθέατα της περιοχής;Επίσης δε γνωρίζω για την Πάφο που έχει καλές ταβέρνες για φαγητό,μπαρ, κλαμπ και τι λέει από νυχτερινή ζωή. Όπως και ποιες είναι οι καλές παραλίες..Καλές εννοώ όπου έχει καθαρά νερά και αμμουδιά μεσα η θάλασσα και όχι πέτρες να σκοτώνεσαι..Άλλη μια πρωτιά είναι ότι θα πετάξω με την Βlue air..Όποιος την έχει δοκιμάσει ας μου πει εμπειρία..
Κάθε πληροφορία σας και βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Ξέρω ότι γενικά στην Κύπρο αστικές συγκοινωνίες δεν υπάρχουν στο βαθμό που βρίσκεις σε άλλες πόλεις της Ευρώπης..Επίσης τα ταξί είναι φωτιά..Υπάρχουν λένε κάποια ταξί που κάνουν διαδρομές με φιξ τιμές αλλά δε γνωρίζω εταιρείες..Γνωρίζετε αν υπάρχουν bus tour στα αξιοθέατα της περιοχής;Επίσης δε γνωρίζω για την Πάφο που έχει καλές ταβέρνες για φαγητό,μπαρ, κλαμπ και τι λέει από νυχτερινή ζωή. Όπως και ποιες είναι οι καλές παραλίες..Καλές εννοώ όπου έχει καθαρά νερά και αμμουδιά μεσα η θάλασσα και όχι πέτρες να σκοτώνεσαι..Άλλη μια πρωτιά είναι ότι θα πετάξω με την Βlue air..Όποιος την έχει δοκιμάσει ας μου πει εμπειρία..
Κάθε πληροφορία σας και βοήθεια ευπρόσδεκτη...