Καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο?

Lefteris1

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
24/04/2017
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους!
Προκειται αυριο να κάνω online το check-in μου για να ταξιδεψω Θεσσαλονίκη με Airbus Ιndustrie A320!
Επειδή είμαι άχετος εκανα μια πρώτη αναζητηση για τις καλυτερες και πιο άνετες θέσεις και όλοι φαινεται να συμφωνουν για τη σειρα που είναι στις εξόδους κινδύνου επανω στα φτερα.Αλλά αν κλεισω εκει θα βλεπω μονο τα φτερα ή θα βλέπω την όμορφη θέα για να βγαλω και καμια φωτογραφία?
Εσείς έχετε κάποια θεση να μου προτείνετε σαν πιο έμπειροι?
Ξερω πραγματικά "χαζή" η ερωτηση μου αλλά θα χρειαζόμουν οποιαδήποτε βοηθεια.
Ευχαριστώ και καλά μας ταξίδια!
:)
 
Στα Α320, στην έξοδο κινδύνου βλέπεις κατά κανόνα το φτερό. Για μία 35λεπτη πτήση (αν πετάς από Αθήνα), πιστεύω, ότι μπορείς να καθήσεις και κάπου αλλού, για να έχεις καλύτερη θέα, θυσιάζοντας λίγη από την «άνεση» των εξόδων κινδύνου.

Καλό ταξίδι.
 
Οι θέσεις στα φτερά έχουν τον περισσότερο χώρο για τα πόδια, ανεξάρτητα από την εσωτερική διαρρύθμιση του αεροσκάφους (π.χ. η Hellas Jet είχε 148 θέσεις στα Α320, οι charter και οι low-cost έχουν 180).

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα:
1. Δεν μπορείς να έχεις χειραποσκευές κάτω από τα πόδια στις θέσεις αυτές, πρέπει να τις βάλεις στα ντουλάπια πάνω.
2. Σε ορισμένα Α320 (ανάλογα με τον κατασκευαστή των καθισμάτων) δεν έχεις αριστερή χειρολαβή αν κάθεσαι στο A (αριστερό παράθυρο) ή δεξιά χειρολαβή στο F (δεξί παράθυρο).
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Νομίζω οτι για 20' μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα είναι προτιμότερο να "θυσιάσω" λίγο την 'ανεση για τα πόδια αλλά να μπορώ να έχω καλύτερη θέα και να μπορώ να έχω κάποια τσάντα στα πόδια μου εκτός από τα ντουλάπια που σίγουρα θα χρειαστεί γιατί ταξιδεύω "light" Και θα έχω την βαλιτσούλα στο χέρι μου.
Σας ευχαριστώ και πάλι με βοηθήσατε πολύ.
 
Top