Κέρκυρα - Λονδίνο όλο το χρόνο

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μου φαινεται λιγο ανεφικτο. Η ΟΑ το ειχε χρονια αυτο το δρομολογιο με ΑΒ4 και το σταματησε. Ακομα και τωρα η κερκυρα δε "σηκωνει" τετοιες γραμμες. Και μην ξεχναμε οτι κατα παραδοση η Α3 ανοιγει δρομολογια σε δοκιμασμενες πρωτα απο την ΟΑ γραμμες, κατι που ειναι λογικο για το μικρο της μεγεθος.

anax":iq2mu8md said:
Η ΟΑ το ειχε χρονια αυτο το δρομολογιο με ΑΒ4 και το σταματησε.
Υπήρχε και δρομολόγιο ATH-CFU-LON; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο το ATH-CFU-GVA. :oops:

George":1uufl311 said:
Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο το ATH-CFU-GVA. :oops:

Π.χ. από παλιότερα timetables (καλοκαίρι 1996), βλέπω πως υπήρχαν εβδομαδιαία δρομολόγια:

ATH-CFU-GVA
ATH-CFU-MIL (LIN)
ATH-CFU-ROM (FCO)

Για ATH-CFU-LON, δεν βρίσκω κάτι... εκτός αν ήταν τη δεκαετία του '80... :idea: :?:

poly oraia .... afou oi politikoi tis kerkyras theloun apeftias ptisi me europi - thema pou to eihame kiolas propersi (ama thimame kal kinigousan tote tin Air Berlin) - den pane kalytera stin Ryanair ??

Afti i eteria trelenete gia perierges kompines me topikous foreis diaforon aerodromoion.
Ta lefta pou tha faei i Ryanair tha ta zitisoun oi topikoi foreis tou nisiou apo to XYZ europaiko paketo stiriksis tou ksero go ti ....kai eimaste oly mia hara.

alex2":3ep1lynn said:
poly oraia .... afou oi politikoi tis kerkyras theloun apeftias ptisi me europi - thema pou to eihame kiolas propersi (ama thimame kal kinigousan tote tin Air Berlin) - den pane kalytera stin Ryanair ??

Afti i eteria trelenete gia perierges kompines me topikous foreis diaforon aerodromoion.
Ta lefta pou tha faei i Ryanair tha ta zitisoun oi topikoi foreis tou nisiou apo to XYZ europaiko paketo stiriksis tou ksero go ti ....kai eimaste oly mia hara.
Η Ryanair θελει επιδοτησεις.
Αυτο ειναι αδυνατο διοτι κανενας τοπικος φορεας(δημοι-νομαρχιες) στην Ελλαδα δεν εχει τη δυνατοτητα να επιδοτησει μονος του,και τοτε σιγουρα ΟΑ και Α3 θα αντιδρασουν δυναμικα.
Επισης το range για μια τετοια εταιρια ειναι πολυ μεγαλο και συναμα δαπανηρο,εαν δεν επιδοτειται αδρα.
Δεν εχουμε μετρο συγκρισης διοτι ολες οι πτησεις της Κερκυρας με το Λονδινο ειναι Τσαρτερ.
Μονη ελπιδα ειναι η αναπτυξη ποιοτικου-εναλλακτικου τουρισμου οπως τα γηπεδα Γκολφ η η αναπτυξη καποιας μονιμης κατοικιας,κατα το προτυπο της Ισπανιας.
Αλλη μια ελπιδα ειναι να ενταξει και την Κερκυρα στους προορισμους της η GB airways με εποχικες τακτικες πτησεις οπως και στο Ηρακλειο,αλλα μαλλον η Ροδος ειναι πιο πιθανη...

George":3k4yvpvp said:
anax":3k4yvpvp said:
Η ΟΑ το ειχε χρονια αυτο το δρομολογιο με ΑΒ4 και το σταματησε.
Υπήρχε και δρομολόγιο ATH-CFU-LON; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο το ATH-CFU-GVA. :oops:

Από το καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων του 1985 των Ο.Α. απο ATH για CFU-LON υπήρχε πτήση δυο φορές την εβδομάδα με ΑΒ3
Οι προορισμοί εξωτερικού εκείνη την χρόνια ήταν 7!!!

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=3773