Χάος με τις αποσκευές στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης

• Thread starter Thread starter Jass
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Jass

Business-Class-Member
Χαος δημιουργηθηκε στο Φιουμιτσινο της Ρωμης το σαββατοκυρικακο με τους επιβατες να αναζητουν τις βαλιτσες τους (δεν θα θελα να το ζησω αυτο)..
Οι αρχες μιλανε για σαμποταρισμα των εργαζομενων στη διαχειριση αποσκευων
Ιταλοι βουλευτες μιλανε για εθνικη ντροπη.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΙΤΑΛΟΙ :twisted: :twisted: :twisted:

περισσοτερα εδω
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=822431&lngDtrID=245

το FCO ειναι ενα χαος και ντροπη για την Ιταλια απο μονο του και χωρις κανενα "σαμποταζ" :cry:

Τωρα μη γελαμε με τους Ιταλους.Εμεις δεν παμε πισω!

εδω λιγακι διαφωνω...ειδικα σε σχεση με το FCO το Βενιζελος ειναι παραδεισος!

Δεν εχει να κανει με το Βενιζελος,ουτε απολυτα με τις αποσκευες,αλλα με τα γενικοτερα χαλια των ελληνικων αεροδρομιων που διοικει η ΥΠΑ και η ΠΑ!

Περσι το χειμωνα εζησα κι εγω μαζι με αλλιυς 20 επιβατες της πτησης της Α3 απο Ρωμη προς Αθηνα,το 20% του περιεχομενου τως αποσκευων μας <<ελειπε>> και δε μιλαω για απλα σωβρακα,κολονιες,καινουρια ρουχα κτλπ.εχουν ειδικο μηχανημα με 5 ευρω που σου περνανε στην αποσκευη κατι σαν ταινια να μην μπορει να στην ανοιξει κανεις.

Nightfly":ehv9iz0i said:
εχουν ειδικο μηχανημα με 5 ευρω που σου περνανε στην αποσκευη κατι σαν ταινια να μην μπορει να στην ανοιξει κανεις.

Εαν θελουνε "να κανουνε ελεγχο" να εισαι σιγουρος οτι θα τον κανουνε!!! ;)

Ναι ενταξει εννοειται πως γινεται,αλλα ισως οι υπαλληλοι να μη κατσουν να <<ελεγχουν>> αποσκευες που ειναι <<προστατευμενες>>,λογω πιεσμενου χρονου και να ανοιξουν της κανονικες.μηπως παιζει ομως κανα κολπακι με αυτα τα μηχανηματα που τα εσοδα μπενουν στο αεροδρομιο γιατι απ'οτι προσεξα ηταν τιγκα στο κοσμο και της <<ελεγχου>> εκουσια?

υπήρχε σήμα ότι αυτότο χάοσ θα γινόταν απο τα τέλη ιουλίου εωσ τισ αρχες αυγουστου .
πάντως για να ηρεμήσετε όλοι σας τα πράγματα έχουν ηρεμήσει προς το παρα πολύ καλό ....

απο πολυ προσσωπική εμπειρια ......

Εγώ γύρισα από Barcelona στις 31 Ιουλίου με alitalia μέσω FCO (ΑΖ77) και μιλάμε πως δεν ήρθαν οι βαλίτσες των μισών επιβατών!! (και η δική μου φυσικά) Μας τις έφεραν το επόμενο πρωί...