Χαθηκε η βαλιτσα...!

• Thread starter Thread starter Jass
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Jass

Business-Class-Member
Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Μολις πριν μια ωρα εφτασε η μητερα μου στο Heathrow απο Αθηνα με την πτηση της ΟΑ269 και δεν βρηκε την βαλιτσα της στην παραλαβη αποσκευων...
Που μπορει να ειναι?να εχει ταξιδεψει με αλλη πτηση?
πρεπει να επικοινωνησω με την ΟΑ στο Βενιζελος?

Υπαρχει περιπτωση να την εχουν κλεψει?

Παρακαλω διαφωτιστε με..
:roll:

Ευχαριστω.

Το handling το κάνει η Alitalia. Ας πάει να ρωτήσει εκεί και να έχει μαζί της τα κουπόνια των αποσκευών. Ελπίζω μην είχε τις αποσκευές γεμάτες με λάδια/τσιπουρα/κρασιά γιατί τότε παίζει να υπήρξε κάποιο ατύχημα και δεν την βλέπω καλά. Για αρχή πάντως ας πάει στο LOST BAGGAGE και να ρωτήσει εκεί.

Ευχαριστω Thano για την πληροφορια..Οχι δεν ειχε τιποτα τετοιο μεσα...Μονο ρουχα..

Κάπου θα παρέπεσε τότε. Υπήρχαν και άλλοι επιβάτες με παρόμοιο πρόβλημα? Παρατήρησε κάτι τέτοιο? Είμαι σίγουρος θα βρεθεί η βαλίτσα. Στη χειρότερη περίπτωση θα σας την στείλουν αύριο μεθαύριο με courier. Καλή τύχη. :wink:

wx to handling to kanei h alitalia???.....wxxxx.....bebaia kapoioi thn protimoun giati me alitalia panta paralambaneis th balitsa sou me courier kai de xreiazetai na th koubalas!!!!!lol!!!!!!! :twisted:

κι εγώ πιστεύω ότι θα την βρεις γρήγορα. ίσως μάλιστα να είναι κάπου, σε κάποιον ιμάντα στο lhr...

Ελπίζω να έγινε δήλωση στην εταιρία του Handling για την αποζημίωση... Εύχομαι να τη βρεί πάντως! Είναι πολύ άσχημο όταν συμβαίνει :cry:

Μια ερώτηση παιδιά για κατι που ετυχε στον αδερφό μου σήμερα...
Μένει Βαρκελώνη και μετά τις εκλογές είπε να επιστρέψει πίσω στην Ισπανία...
Δυστυχώς με Allitalia που μας απογοήτευσε σε κάθε περίπτωση...

Το θέμα είναι λοιπόν οτι προφανώς του έχασαν τη βαλίτσα, λογικά θα έρθει με μια επόμενη πτήση...
Αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου πει αν η εταιρεία υποχρεούται να στείλει τη βαλίτσα στο σπίτι ή πρέπει ο παθών να πεταχτεί μέχρι το αεροδρόμιο...
Και ένα δεύτερο, δικαιούται αποζημίωση και αν ναι πόσο, έχει σχέση η χρόνική διάρκεια μέχρι την επιστροφή της βαλίτσας?
Σίγουρα θα εχει ξανασυζητηθεί το θέμα κάπου αλλά δεν το βρίσκω...sorry

Είναι υποχρέωση της εταιρείας να σου παραδώσει τη βαλίτσα στο σπίτι. Βέβαια θα πρέπει να δηλώσεις την διεύθυνσή σου στον αερομεταφορέα όταν κάνεις την δήλωση απώλειας. Είναι ευθύνη της εταιρείας.

Περι αποζημίωσης δεν γνωρίζω και δεν νομίζω να υφίστατε τίποτα τέτοιο.

Αααχχ.. Alitalia, εγγύηση στην απώλεια αποσκευών. :lol:

πρεπει οπωσδηποτε να επικοινωνησεις με την εταιρια για να δεις τι προβλεπεται σχετικα με αποζημιωση.
προσωπικα μου ειχε συμβει καθυστερηση περιπου 10 ημερων σε πτηση Easyjet προς Gatwick, επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι προβλεπαν ενα συγγεκριμενο ποσο για καθε μερα καθυστερησης, με την προυποθεση οτι θα αγοραζα ειδη πρωτης αναγκης και θα τους εστελνα τις αποδειξεις μαζι με τις καρτες επιβιβασης, οπως και εκανα. το συνολικο ποσο ηταν στα 120 €, πραγμα αστειο αφου ηδη σου εχουν χαλασει το ταξιδι και τη διαθεση και το πορτοφολι, αλλα απο το τιποτα παλι καλα.