Χειριστές α/σ με επαγγελματικό δίπλωμα!!

• Thread starter Thread starter jetpipe
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jetpipe

Low-Cost-Class-Member
Θέλω να ρωτήσω ποιοί από μας, χειριστές και μέλη του airliners, έχουν καταφέρει να βρούν εργασία στον τομέα? Αν ναι, που, για πόσο καιρό και υπό ποιές συνθήκες? Πόσοι άνεργοι? Ας ρίξουμε λίγο φώς στην υπόθεση πιλότος-εργασία!

Φιλικά!

Εγώ πέφτω στην τελευταία κατηγορία... 2+ χρόνια πλέον άνεργος.. Αν θέλεις δεν υπολογίζεις στο διάστημα αυτό την 9μηνο στράτευση..

Ευχαριστώ για την απάντησή σου Βαγγέλη!

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολη. Προσωπικά έστειλα βιογραφικά σε όλες τις ελληνικές, σε δύο μάλιστα από αυτές υπήρξε αποτέλεσμα αλλά δεν έφτασα ποτέ μέχρι την πρόσληψη, στην αναμονή, πάντα με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο... Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ... Παράλληλα όμως έστειλα αιτήσεις και στο εξωτερικό. Μία από αυτές μάλλον έπιασε τόπο γιατί μόλις έλαβα τα ''καλά'' νέα πως με δέχτηκαν για εκπαίδευση σε γνωστή low cost εταιρεία της Ευρώπης σε 2 μήνες. Αυτά απο μέρους μου, υπομονή και επιμονή!

Φιλικά!

Χαίρομαι για σένα που από ότι φαίνεται πέρασες το γνωστό ύφαλο τύπο+ 500... Αν ζητήσουν κανέναν άλλο θυμίσου μας και εμάς... Αν επιτέπεται τώρα... Τι συμφωνία έχεις κάνει? Αν θέλεις μου απαντάς είτε δημόσια είτε με προσωπικό μήνυμα..

Πρόκειται για τη γνωστή εταιρεία που σε βάζει στο τέλος να δώσεις μια περιουσία απ τη τσέπη σου για να πάρεις το τύπο?