Κλοπη απο βαλιτσα

• Thread starter Thread starter emilek737
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

emilek737

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Στον αερα...
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
LOT
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTT
Τις καλησπερες μου πρωτα απ'ολα! :D
Προσφατα γυρησα απο Πολωνια με την lot Κρακοβια-Βαρσοβια-Βαρσοβια-Αθηνα!(αναμενεται και trip report!).
Καθως εφτιαχνα την βαλιτσα εβαλα την κολωνια μου βαθεια μεσα στα ρουχα και σε καλτσες για να μην σπασει με τιποτα! Οταν εφτασα στο LGAV και πηρα την βαλιτσα απο τον ιμαντα ειδα πως η η κλειδαρια με τον συνδιασμο ηταν κλειστη κανονικα αλλα τα φερμουαρ τα ειχαν μετακινησει.Δεν μου εκανε εντυπωση μεχρι που οταν ανοιξα την βαλιτσα στο σπιτι διαπιστωσα οτι η κολωνια ελειπε ενω ολα τα αλλα τα ρουχα ηταν στη θεση οπως τα αφησα και το λαπτοπ με την καμερα απειραχτα. Σκεφτηκα μηπως οταν εφτασα στη βαρσοβια και βγηκα για βολτα στη πολη μηπως κατι τους φανηκε υποπτο και με φωναζαν αλλα εγω ελειπα.Και πηραν την πρωτοβουλια να την ανοιξουν.Και απλα δεν την ξαναεβαλαν πισω και ο γιος καποιου απο τον ελεγχο εχει μια καινουρια κολωνια τωρα! Δεν ξερω.Μονο αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι αν ηταν οποιαδηποτε αλλη κλοπη θα αφαιρουσαν και το λαπτοπ με την καμερα! Καμια ιδεα παρακαλω? :evil:

Ανοιγω στα off-topic γιατι δεν ξερω που αλλου να το ταιριαξω.Αν ταιριαζει καπου αλλου ας το μετακινησουν οι διαχειρηστες.

αυτό μου θυμίζει μια σκηνή από Πολωνική ταινία, που στην εποχή της κομούνα έπιναν κολόνια, επειδή ποιο εύκολα έβρισκες αυτό παρά βότκα. http://www.youtube.com/watch?v=37A9YAhNPyI

τι να πω, πρώτη φορά το ακούω αυτό, ξέρω ότι οι πολώνοι είναι ικάνοι για όλα, άλλα να πάρουν την κολόνια? :|

χαχαχα..πολυ πλακα το κλιπακι.οι ανθρωποι δεν παιζονται. Οντως κανουν πολλα οι Πολωνοι..μα αυτο δεν το καταλαβενω..κριμα και ηταν ακριβη.

emilek737":eetnpwqz said:
...και το λαπτοπ με την καμερα απειραχτα

Πήγαινες γυρεύοντας δηλαδή...
Πάλι καλά να λες που δεν έλειπε και το laptop και η κάμερα.
Δεν βάζουμε αντικείμενα μεγάλης αξίας σε βαλίτσες εκτός χειραποσκευών.