Κωνσταντινούπολη διαμονή

οι περιοχές ειδικά για τουρίστες είναι συγκεκριμένες και φυσικά είναι οι μόνες που προσέχουν οι Τούρκοι.Εχουν μεριμνήσει να μην δεις την άσχημη πλευρά της Πόλης οπότε αν τύχει και πας με πρακτορείο θα είσαι ταμαμ.απο φιλοξενία και τιμές σκίζουν,αλλά τους νοιάζει μόνο η εικόνα που θα βγάλουν στους έξω(εκτός Τουρκίας) γι αυτό και ξοδεύουν πολλά λεφτά στον τουρισμό τους(βλ. τουρκικες σειρες,τουρκικες αερογραμμές,διαφημίσεις κτλ.).
Προσωπικά θεωρώ οτι η έχθρα αυτή υπάρχει και πάντα θα υπάρχει,αλλά όταν καταλάβουν οτι είσαι έλληνας γινονται πραγματικά άλλοι ανθρωποι.εχω πάει πολλες φορες στην πόλη αλλά και στη Σμύρνη και έχω φιλοξένηθεί και σε σπίτια Τούρκων μέσω εκπαιδευτικών ανταλλαγών.Οι εντυπώσεις μου κάθε φορά όλο και καλύτερες.
Σε τζαμί μπορείς να μπεις κανονικά αρκεί να σεβαστείς τα έθιμα και τους κανόνες που ισχύουν μέσα εκεί(να πλυθείς,να βγάλεις τα παπούτσια σου κτλ)
 
fotis":3e3lofwm said:
...να προσθέσω και την παράμετρο "παιδιά και βρέφη". Έχει κάποιος να προτείνει ξενοδοχείο ή περιοχή διαμονής "family & babystroller friendly";

fotis δεν ξέρω ακριβώς την ηλικία των παιδιών σου, για σένα και όποιον άλλο βρεθεί στην Πόλη με μικρά παιδιά, υπάρχει μια έκθεση που εισαγάγει τα παιδιά (5-12 ετών) στον κόσμο της αεροπορίας που ίσως να είναι ενδιαφέρουσα:
http://www.cocukistanbul.org/

Έως 30 Ιουνίου. Δεν έχω άποψη αν αξίζει, την είδα να διαφημίζεται στο περιοδικό της Pegasus.
 
Top