Κράτηση εισιτηρίων

• Thread starter Thread starter inicolas_t
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προσπάθησα σήμερα να κάνω κράτηση σε ναύλο που ήταν ο τελευταίος σε αυτή την τιμή.
Ενώ είχα φτάσει στις επιλογές θέσεις, γύρισα στη αρχική σελίδα για να προσθέσω ενα voucher και τώρα ο ναύλος δε φαίνεται.
Πόση ώρα πρέπει να περάσει για να αποδεσμευτεί η κατηγορία ναύλου? (το chat-GPT λέει 24h αλλά μου φαίνεται πολύ. Παλιά σε 1 ώρα ξαναεμφανιζόταν η διαθεσιμότητα)

Εμένα συνήθως γύρω στην μισή με μία ώρα μου ξανά βγάζει την προηγούμενη τιμή.

Πόση ώρα πρέπει να περάσει για να αποδεσμευτεί η κατηγορία ναύλου? (το chat-GPT λέει 24h αλλά μου φαίνεται πολύ. Παλιά σε 1 ώρα ξαναεμφανιζόταν η διαθεσιμότητα)
Μην εμπιστεύεσαι το ChatGPT, κάνει πολλά λάθη και απαντά γενικόλογα. Τις προάλλες το ρώτησα ποιος είχε κάνει την κούρσα και στη συνέχεια έδωσε την ασίστ στον Βαζέχα στο Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1 το 1996 στο Άμστερνταμ και μου απάντησε ο... Βόκολος. Του κατέβασα μερικά καντήλια με ευγενικό τρόπο πάντα και στο τέλος μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως ακόμα μαθαίνει. :thx::banana:

Προς τους διαχειριστές: Αν γίνεται να αλλάξετε στον τίτλο το "εισητηρίων" με το σωστό "εισιτηρίων".

Το ChatGPT Plus (έκδοση 4o και o1-preview), όπως και το δωρεάν Perplexity μού έδωσαν όλα παρόμοια απάντηση: Η διάρκεια αυτής της δέσμευσης ποικίλλει ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και το σύστημα κρατήσεων, αλλά συνήθως κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως περίπου 30 λεπτά.

Όσο για τον ΠΑΟ
Screenshot 2024-11-10 at 18.41.49.png

Δεν ξέρω τι prompts του βάζετε και σας απαντάει μπούρδες.

• Like
Reactions: pet
Μα τα του ΠΑΟ του τα είπε ο d|m|tr|s και τα έμαθε :p

Τελικά τουλάχιστον σε εμένα στις 6 περίπου ώρες ξαναβγήκε η τιμή διαθέσιμη

καλησπέρα σε όλους ,θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει λάθος στην κράτηση εισιτηρίου και αντί για Κυρία γράφει Κύριος θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο?

Μπορείς να το δεις εδω https://search.app/x4TVREXt8WoQRrKC6

Όπως και να χει πρέπει να τηλεφωνήσεις στην Aegean

• Εάν υπήρχε λάθος καταχώριση στον τίτλο του επιβάτη (MR αντί MRS, MRS αντί MR, κλπ) τότε η αλλαγή του ονόματος δεν επιτρέπεται.
Post automatically merged:

Αυτό είναι σημείωση για τις περιπτώσεις αλλαγής ονόματος. Οπότε, λέει ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή του ονοματος αν έχει γίνει λάθος στην καταχώρηση του τίτλου. Νομίζω πως δεν μιλάει για την αλλαγή τίτλου

Κάποιες εταιρείες χρησιμοποιούν τον τίτλο για να υπολογίσουν πρόχειρα το βάρος μιας πτήσης. Θεωρώ πως εν έτει 2024, ο τίτλος ή το φύλο είναι πράγματα περιττά, αν δε συντρέχουν τεχνικοί λόγοι, όπως ο παραπάνω. Αν πετάς εσωτερικό ή Schengen, το πιο πιθανό είναι να μη δώσει κανείς σημασία.