makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Δεν γνωριζω εαν εχει τεθει το θεμα στο φορουμ ηδη. Αν ναι, τοτε σοι. Αν οχι, ιδου. Χθες πετωντας απο μου ηρθε νταμπλας: Πρωτα τσεκ ιν κανονικα, μετα με τις αποσκευες παραμασχαλα παρακατω για το security check! Ρωτησα ενα παλικαρι της 3Δ και μου ειπε οτι η ΥΠΑ ειχε παρει την αποφαση αυτη εδω και 2 περιπου μηνες! :shock: Και αναρωτιεμαι ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ?!?! Στο τελευταιο ζουγκλοχωρι να πας, πρωτα γινεται το security check και μετα το τσεκ ιν! Ειχε δημιουργηθει μια τεραστια ουρα, αλλοι φευγανε σε 20 λεπτα και δεν ειχαν περασει τις αποσκευες τους απο ελεγχο! Και επειδη ειμαστε Ελληνες μπαινουμε και απο διπλα, και ας τους αλλους τους μ@λ@κες να περιμενουνε! Οταν πηγα να παραπονεθω σε εναν κοντο της ΥΠΑ, με ειδε απο χαμηλα και θυμηθηκε οτι εχει ασυρματο και οτι ητανε απασχολημενος! Δηλαδη πραγματα για να τους πιανεις και να τους φυστικωνεις! Τι χαλια ειναι αυτα αναρωτιεμαι. Ποιος ο σκοπος για την τακτικη αυτη. Μετα τις πυρκαγιες (που τις βαλανε Αλβανοι τις πιο πολλες) ντρεπομαι αλλη μια φορα που ειμαι Ελληνας εν ετει 2007!!! Το λεω ανοιχτα, και ητανε και η αποψη δεκαδων εκει που περιμενανε, τετοιο ΜΠΟΥΡΔ... δεν υπαρχει πουθενα παρα σε μας!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: