για χαρα σε ολους.θα ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια γινεται η προσληψη των πιλοτων στην Α3 ,τουλαχιστον στην ΟΑ λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι συνεβαινε τοσο καιρο αλλα για την Α3 τίποτα.μηπωs τελικα ειναι σε αυτο το θεμα μια ΟΑ Νο 2? :evil:
apo oti xero my friendflyman":2ll3wejd said:για χαρα σε ολους.θα ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια γινεται η προσληψη των πιλοτων στην Α3 ,τουλαχιστον στην ΟΑ λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι συνεβαινε τοσο καιρο αλλα για την Α3 τίποτα.μηπωs τελικα ειναι σε αυτο το θεμα μια ΟΑ Νο 2? :evil:
makedonas":1oj6r90z said:File Bolesky, dev eivai ligo paratrabngmevn n 8ewria sou? Mnv 3exvas oti megalo meros twv pilotwv tns OA eivai prwnv pilotoi tns PA . apa atoma pou 3epouve va petave me aeroplavo kai oxi me xartaeto!!!!!! O Mike kai o Aggelos isws eivai se 8esn va mas dwsouve pio polu input gia tous pilotous tns A3
BOLESKY":dcsfpdkq said:epipleon min ksexname pos o THEOS milaei ELLINIKA..........
o noon noeitw.....
Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ με σιγουριά (και να το διασταυρώσουν όσοι γνωρίζουν καλύτερα τα της Aegean αν θέλουν) είναι ότι τουλάχιστον ένα τμήμα της εκπαίδευσής τους γίνεται σε συνεργασία με τη LH. Μας έχει τύχει πτήση με κυβερνήτη-αρχιχειριστή της LH που έκανε training εν πτήσει σε συγκυβερνήτη της Α3. Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε με οι γνωρίζοντες.BOLESKY":2rnb93cb said:stin A3 den exoun training center kai ta kanoun ola sta minimum...............!!!!!!!!!
Δε νομίζω ότι ο BOLESKY είχε όρεξη για συζήτηση θρησκευτικού περιεχομένου. Άλλο εννοούσε.makedonas":2rnb93cb said:Gegovos eivai oti o 8eos pou pisteueis milaei mallov ebpaika... Diabase kai ligo ta biblia twv 8pnskeutikwv...
George":90ko64fl said:Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ με σιγουριά (και να το διασταυρώσουν όσοι γνωρίζουν καλύτερα τα της Aegean αν θέλουν) είναι ότι τουλάχιστον ένα τμήμα της εκπαίδευσής τους γίνεται σε συνεργασία με τη LH. Μας έχει τύχει πτήση με κυβερνήτη-αρχιχειριστή της LH που έκανε training εν πτήσει σε συγκυβερνήτη της Α3. Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε με οι γνωρίζοντες.BOLESKY":90ko64fl said:stin A3 den exoun training center kai ta kanoun ola sta minimum...............!!!!!!!!!
Δε νομίζω ότι ο BOLESKY είχε όρεξη για συζήτηση θρησκευτικού περιεχομένου. Άλλο εννοούσε.makedonas":90ko64fl said:Gegovos eivai oti o 8eos pou pisteueis milaei mallov ebpaika... Diabase kai ligo ta biblia twv 8pnskeutikwv...