Laptop apo Ellada

• Thread starter Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

alex2

First-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SWR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDV
kalimera paidia. eho tin protasi na mou ferei i Ai Basilis ena Laptop apo tin Ellada. :lol:

1. Ithela na sas rotiso ama einai eukolo na allakso to menu tou XP Word, Excel kai ton allon programmaton ktl. se germanika.

2. to pliktrologio pos einai einai se ena elliniko laptop ?? ellinika gramata megala kai anglika mikra ??

3. germanika grammata san to " ü " to " ä" to "ß" mpori na grapsi ???

alex2":2o44upzl said:
kalimera paidia. eho tin protasi na mou ferei i Ai Basilis ena Laptop apo tin Ellada. :lol:

1. Ithela na sas rotiso ama einai eukolo na allakso to menu tou XP Word, Excel kai ton allon programmaton ktl. se germanika.

2. to pliktrologio pos einai einai se ena elliniko laptop ?? ellinika gramata megala kai anglika mikra ??

3. germanika grammata san to " ü " to " ä" to "ß" mpori na grapsi ???

1. Φτανει να εγκαταστησεις το προγραμμα που θελεις στη γλωσσα που θελεις (εννοω, να ειναι γραμμενο στη γλωσσα που θες. Δε μου ειναι γνωστο εαν στην εγκατασταση μπορεις να αλλαξεις τη γλωσσα. Μια γερμανικη εκδοση του Word etc, τρεχει και σε "ελληνικο" laptop

2. Μεγαλα αγγλικα, μικρα ελληνικα.

3. Μεσω task-bar (Task Leiste γερμανιστι) μπορεις να αλλαξεις το layout (τη γλωσσα) με την οποια γραφεις

4. Μπορεις να τρεξεις ο,τι θελεις, ακομα και γερμανικο (η και αραβικο) ΧΡ να εκγαταστησεις μπορεις!

5. Fragen? :oops: Questions? ;)

Ως προς το πρώτο: νομίζω πως δεν γίνεται. Θα πρέπει να αγοράσεις την αντίστοιχη έκδοση του Office για τη γερμανόφωνη χώρα στην οποία βρίσκεσαι (εκτός και αν βολεύεσαι με αγγλικά, που έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις προεγκατεστημένο) Γεγονός είναί πάντως ότι τα περισσότερα notebooks της ελληνικής αγοράς έχουν λειτουργικό στα ελληνικά το οποίο πάει πακέτο με τον υπολογιστή και είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτόν. Οτιδήποτε διαφορετικό ή έξτρα, μάλλον θα πρέπει να πληρωθεί.

Ως προς το δεύτερο: εξαρτάται από τον κατασκευαστή. Το πρώτο μου notebook (1999) είχε μόνο λατινικά και αγγλικό OS. Τώρα πλέον, τα περισσότερα έχουν και τα δύο γραμματα στο ίδιο πλήκτρο.

Ως προς το τρίτο: ΝΑΙ γίνεται με μια απλή ρυθμισούλα στο control panel. Εγώ χρησιμοποιώ τέσσερα διαφορετικά αλφάβητα χωρίς πρόβλημα: Å Ä Â Ï Î Û Ü Ğ İ Ş Ç Ö και πάει λέγοντας...