Καλησπέρα σε όλους! Στις 30/5/21 'εκλεισα 4 εισιτήρια για Ρώμη στις 16/7/21. Το δικό μου, του συζύγου μου και των δύο κοριτσιών μας. 'Εβγαλα τα εισιτήρια πριν βγάλω τα διαβατήρια των παιδιών και αντί για NIKOLETOU που γράφει το διαβατήριο, τα έκλεισα στο όνομα NIKOLETOY. Βέβαια την επόμενη μέρα κίνησα τη διαδικασία για τα διαβατήρια κι έπαθα σοκ όταν είδα το λάθος...
Στις 31/5/21 έστειλα mail στην esky που είναι η εταιρία που βγάλαμε τα εισιτήρια αλλά καμία απάντηση. Και τηλέφωνό τους πουθενά... Την ίδια μέρα μίλησα με alitalia kai aegean και με ενημέρωσαν ότι η esky πρέπει να κάνει τη διόρθωση που δικαιούμαι είπαν και οι δύο με επιβάρυνση 50 ευρώ στη μια πτήση και 40 ευρώ στην άλλη. Έστειλα ξανά το ίδιο mail για διόρθωση στην esky μετά από 10 μέρες και αφού πέρασαν 2-3 μέρες μου έγραψαν ότι δέχονται μεγάλο όγκο μηνυμάτων γι' αυτό και η καθυστέρηση και θα μιλήσουν με τις εταιρίες και θα με ενημερώσουν. Εν τω μεταξύ έχω πληρώσει το τέλος αλλαγής επωνύμου, προσθήκης αποσκευών κλπ κατα την έκδοση των εισιτηρίων. Εχθές 25/6/21 μου έγραψε ότι επικοινώνησε με τις δύο εταιρίες και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και δεν ξέρουν αν θα προλάβουμε τη διόρθωση μέχρι τις 16/7/21.... Επίσης πρέπει να γίνει επανέκδοση εισιτηρίων στην alitalia , θα ζητήσουμε μετά επιστροφή του ποσού αλλά μάλλον θα υπάρχει και διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων εκτός από τα "πέναλτι"που αντι για 40 ευρώ που θέλει η aegean οι ίδιοι ζητούν 80 ευρώ. Διαφορετικά, μου έγραψαν, να πάρω το ρίσκο και να εμφανιστούμε στο αεροδρόμιο με τα εισιτήρια ως έχουν... Μίλησα σήμερα με την Aegean και μου είπαν πως δικαιούμαι την αλλαγή αλλά εκείνοι μπορούν να επέμβουν μόνο το τελευταίο 48άωρο για διόρθωση έναντι του ποσού των 40 ευρώ σύνολο. Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύουμε αεροπορικώς με τα παιδιά όπως καταλάβατε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση...