LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο Αυγενάκης παραπέμπεται στα όργανα του κόμματος για διαγραφή, ενώ παράλληλα τρώει ban για 15 μέρες από τις συνεδριάσεις. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν παραδίδει την έδρα.

Η εργοδότρια εταιρεία του υπαλλήλου, του έδωσε συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του.

Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα, το μπουζούριασμα από την Ασφάλεια ή την αστυνομία και το ban θα ήταν δεδομένα.
παλαιά, παλαιά, έγινε επανάσταση :rolleyes:
Μόνο δικαιώματα …
Το αεροδρόμιο πετάει την μπάλα στην αστυνομία, η αστυνομία πετάει την μπάλα στην υπηρεσία που είναι υποστελεχωμένη, η αεροπορική κάνει πάσα στον handler και ο handler πετάει την μπάλα στην εξέδρα.
Βολικό, δεν λέω ;)
Sorry αλλά πέρα από μια στενά νομική σκοπιά, υπάρχει όχι μόνο λεκτική επίθεση και βιαιοπραγία, αλλά και παρακώλυση μεταφορών. Ας τον μπουζουριάζαν πρώτα και τις λεπτομέρειες ας τις έβρισκε η υπηρεσία. Αν αδικούσαν τον υπουργό, ας του ζητούσαν μια συγνώμη, όπως ζήτησε και αυτός από το θύμα! Άντε και ένα Xanax με δυο τσικουδιές και έξω από την πόρτα.
Τώρα, ότι θα πρέπει να κάτσει ο καπετάνιος πχ. να κάνει διαπραγματεύσεις στην πόρτα και να συζητάμε τα δικαιώματα εφ’ όλης της ύλης, με 200 μ@λ@κες να περιμένουν τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων, sorry αλλά όχι. Όχι γιατί όχι. Πάρε και τα χρήματα σου και τραβά τον δρόμο σου.
Δεν θα κάνουμε όλοι τους ψυχαναλυτές, ψυχιάτρους και τα λοιπά ψυχο…

* ελπίζω να αληθεύει ότι ο υπουργός είχε να πάει σε συναυλία / πανηγύρι γιατί είναι όντως το φυσικό του περιβάλλον.
** αχ, αυτό το μαλλί του κόρακα, να δεις με αυτό τους σαγηνεύει τους ψηφοφόρους. o_O
 
Περουκίνι !!!!!!! Εύχομαι να είναι η τελευταία του κοινωνική παρέμβαση ???? για να καταλάβουν και οι ψηφοφόροι τι επιπέδου άτομα (δεν είπα κόμματα για να μην παρεξηγηθώ) ψηφίζουν. Προφανώς του έμεινε από το ποδόσφαιρο.
 
«Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα την 28-6-2024 σε πύλη επιβίβασης του αεροδρομίου της Αθήνας εξαιτίας της απαράδεκτης αξίωσης του επιβάτη να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος, ο εντεταλμένος στην εξυπηρέτηση της πτήσης υπάλληλός μας, εφήρμοσε τους Κανονισμούς που ισχύουν για όλους τους επιβάτες και επέδειξε αξιέπαινη επαγγελματική επάρκεια και αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Η εταιρεία, διαπιστώνοντας τον άψογο τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων και οδηγιών εκ μέρους του υπαλλήλου μας, παρείχε άμεσα την αμέριστη συμπαράστασή της για την άσκηση εκ μέρους του των δικαιωμάτων για την προστασία της προσωπικότητάς του και την επιλογή των μέσω για την ικανοποίηση αυτών, όπως πράττει παγίως σε ανάλογες περιπτώσεις».

Goldair handling
 
για να καταλάβουν και οι ψηφοφόροι τι επιπέδου άτομα... ψηφίζουν.
:bash: Ξέρουν πολύ καλά τι επιπέδου άτομα ψηφίζουν, και οι ψηφοφόροι του Αυγενάκη είναι μια από τα ίδια.

Και για του λόγου το αληθές: Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται 32χρονος άνδρας, ο οποίος χθες, Τετάρτη, το βράδυ, τραυμάτισε θανάσιμα έπειτα από άσκοπους πυροβολισμούς έναν 36χρονο, σε τοποθεσία του Οροπεδίου Καθαρού στο Λασίθι Κρήτης. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε εκδήλωση για το κούρεμα προβάτων... ο δράστης φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς με πιστόλι.

 
Last edited:
Αυτή την φορά θα σας τα πω εγώ :1:
Αφού έχουν φύγει για vacances αυτοί που τα παρακολουθούν.

IMG_5963.png
 
Αυτή την φορά θα σας τα πω εγώ :1:
Αφού έχουν φύγει για vacances αυτοί που τα παρακολουθούν.

View attachment 4453
Νομίζω αυτές τις επιδόσεις δεν τις περιμένε ούτε και ο πιο αισιόδοξος! Πραγματικά καλπάζει το αεροδρόμιο με ήδη +2εκατ. από το 2023 το πρώτο εξάμηνο!
 
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην ελληνική αγορά προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τέσσερις τελωνειακοί υπάλληλοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», που κατηγορούνται για κατάχρηση εξουσίας.
 
Η συνεργεία έγινε απλά κατάχρηση εξουσίας;
Είναι μετά-επαναστατική αντίληψη αυτή;
Μπορεί βέβαια λόγο καλοκαιριού ή δημοσιογραφική παρουσίαση είναι ανάλαφρη και αεράτη!
 
Top