LGEL-LGAG

• Thread starter Thread starter vassdel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

vassdel

V.I.P.-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Ξεκίνησα χτες (16/8/09) για να κάνω το "οδικό" ταξίδι LGEL-LGAG με την Peugeot Airways. Καβάλησα δηλαδή το στέισον 308, φορτωμένο ως τα μπούνια με σύζυγο, πεθερά και 2 τέκνα και μπαγάζια που θα ζήλευαν και οι U2 σε περιοδεία τους. Είχα σκοπό να μείνω Αγρίνιο 1 μέρα, ως αρχή του τουρ μου σε ΚαρπενησοΖαγοροχώρια, με σκοπό να επιστρέψω αρχές Σεπτέμβρη. Σκέφτηκα ότι θα έκανα καιρό να ξαναμπώ στο διαδίκτυο και να δω τα τεκταινόμενα σε τούτο το φόρουμ, αλλά η Θεά Τύχη είχε άλλη διάθεση.
Στο 102ο χιλιόμετρο, λίγο πριν το ΣΕΑ Κιάτου, έκανα δεξιά για να με προσπεράσει μια μοτοσυκλέτα. Επειδή έχει κάτι καραταμπελάρες ότι στα επόμενα 3 χιλιόμετρα γίνονται θανατηφόρα, στα επόμενα 4 χιλιόμετρα πέφτουν κορμιά και κάτι τέτοια, είπα και γω να κόψω και πήγαινα με 100-110. Την ώρα της προσπέρασης, βλέπω στο glide path μου μία ρεζέρβα αυτοκινήτου ξαπλωμένη στου ουδόστρουμα (οδόστρωμα). Δεν ήτο μόνη, είχε και τα συμπαρομαρτούντα (γρύλλος, σταυρός, τρίγωνο κλπ). Όπως και στο δικό μου τουτού, η εν λόγω ρεζέρβα ήταν τοποθετημένη κάτω από το πορτ-μπαγκάζ κάποιου συνανθρώπου μας, που δεν την είχε ασφαλίσει προσεκτικά, ή δεν την είχε τσεκάρει πριν ξεκινήσει και έτσι του έπεσε καθ' οδόν. Αφού είχα τη μοτοσυκλέτα να με προσπερνάει εκείνη την ώρα, είπα να μη σκοτώσω το δύσμοιρο αναβάτη, αλλά να σκάσω εγώ πάνω στην κακομοίρα τη ρεζέρβα, μη νοιώθει και μοναχούλα της εκεί που έπεσε.
Ε, μην τα πολυλογώ, έχω επιστρέψει Ελευσίνα μια και η ζάντα του Πεζό έχει γίνει σαν παπαρούνα (αλλάζει χρώματα δλδ, όπως λέει και το άσμα).
Η πλάκα (που λέει ο λόγος πλάκα, αφού το Ελληνικό Εθνικό Οδικό Δίκτυο μόνο τραγικό αξίζει να χαρακτηριστεί) είναι πως ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που χτυπούσε το ίδιο FOD, όπως μου είπε το περιπολικό που μάζεψε τη ρεζέρβα 1 λεπτό μετά το δικό μου συμβάν. (το οποίο το είχαν καλέσει 30 λεπτά πριν όταν το 1ο αυτοκίνητο έσπασε τη δικιά του ζάντα). Θεώρησα υπερβολή να χτυπάνε 3 οχήματα το ίδιο αντικείμενο, αλλά όταν πήγα στο ΣΕΑ να ελέγξω την κατάσταση του αυτοκινήτου μου, οι υπάλληλοι στο βενζινάδικο εκεί μου αποκάλυψαν την πικρή αλήθεια: Εκτός από τα 3 αυτοκίνητα που χτυπήσαμε στο ίδιο αντικείμενο, άλλα 4 είχαν χτυπήσει σε άλλη ρεζέρβα 1 χιλιόμετρο μετά το ΣΕΑ (Σταθμός Εφοδιασμού Αυτοκινήτων). Λέω θα είναι σύμπτωση.
Κάτσαμε στο ΣΕΑ 30 λεπτά, προκειμένου ο αστυνομικός να συντάξει αναφορά συμβάντος για να "αποζημιωθούμε" - άν είμαστε τυχεροί. Στο χρονικό αυτό διάστημα, ήρθαν άλλα 3 αυτοκίνητα, χτυπημένα από άλλη ρεζέρβα (το ένα μάλιστα σοβαρά, αφού ο εξφενδονισθείς γρύλλος έσπασε το παρμπρίζ - ευτυχώς δεν το τρύπησε γιατί θα θρηνούσαμε και θύματα)....

Τι γρίππες, πανδημίες και πράσινα άλογα.... Τις ρεζέρβες και το νου σας παιδιά......

πω πω κρίμα και μόλις ξεκίνησες το ταξίδι ...
μπράβο για την αντίδρασή σου με την μηχανή πάντως :great: :great:
(τα άκουσες απ΄την πεθερά ...;; :lol: )
καλές διακοπές φίλε

Αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσης, ίσως να μην είναι απίθανο να τα καταφέρεις υποθέτω, καθώς πλέον οι Ε.Ο. ανήκουν στις κοινοπραξίες που έχουν αναλάβει (όχι αφιλοκερδώς) να τις ανακατασκευάσουν. Εφόσον λοιπόν το ατύχημα έγινε σε σημείο ευθύνης της κοινοπραξίας, τότε οφείλει να αποζημιώσει!

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για το δημόσιο, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η βαλίτσα (με ή χωρίς πεθερά παρέα) θα ταξιδέψει μακριά :x