LGTL Kasteli - Μετεγκατάσταση α/δ "Ν. Καζαντζάκης"

Andreas":puerrlmq said:
Καλά πλάκα μας κάνουνε. Αυτοί σχεδιάζουνε την κατασκευή καινούργιου πύργου ελέγχου.
http://www.patris.gr/articles/110782/

Το νέο αεροδρόμιο ακόμα κι αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα (μελετών ως το 2009 και κατασκευής στη συνέχεια) θα είναι έτοιμο μετά από 10 χρόνια.
Όλο αυτό το διάστημα φυσικά και πρέπει να γίνουν έργα επέκτασης και αναβάθμισης του Ν. Καζαντζάκης.
Και στο Ελληνικό ο χώρος αναχωρήσεων στο 1ο όροφο του Δυτικού Αεροσταθμού άνοιξε μόλις 2 χρόνια πριν το κλείσιμο του αεροδρομίου, ενώ ο νέος Πύργος Ελέγχου εγκαινιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '90 και ζήτημα να πρόλαβε να λειτουργήσει 5 χρόνια!
 
Ε βέβαια. Απλά βλέπω ότι ασχολούντε περισσότερο με τις επεκτάσεις παρά με το καινούργιο έργο. Εμένα βέβαια δεν με χαλάει. Μακάρι να μη γίνει ποτέ.
 
ΜΕΓΕΘΟΣ TERMINAL

μηπως γνωριζετε ποσο μεγαλο σε εκταση(τετραγωνικα μετρα)θα ειναι το νεο αεροδρομιο στο Καστελι?για ποσες θεσεις αεροσκαφων μιλαμε?θα μπορει να εκτελει διηπηρωτικες πτησεις????? :twisted: :twisted: :twisted:
 
Re: ΜΕΓΕΘΟΣ TERMINAL

abc":w9akztup said:
θα μπορει να εκτελει διηπηρωτικες πτησεις????? :twisted: :twisted: :twisted:

Το αεροδρομιο απο μονο του οχι. Τα αεροπλανα που θα κατεβαινουν εκει, αλλο θεμα :?
 
Θέλω να πιστεύω βασικα, οτι δεν θα κανουν μια τετοια επενδυση μονο κ μονο για να ερχονται τουριστες απο τη Γερμανια κ την Αγγλια...

Αν θελουν να στηριξουν τον τουρισμο στο νησι, και να προβαλουν ακομη περισσοτερο την Κρητη, τοτε επιβαλλεται να δεχεται το αεροδρομιο περισσοτερα heavy αεροσκαφη, απο μακρινους προορισμους. (όχι οπως τωρα που μολις κ μετα βιας δεχεται 2 747 ταυτοχρονα!!!
 
ευχαριστω πολυ andreas!!!!επισης θα ηθελα να συγχαρω τον seven4seven
για το απιστευτο χιουμορ του....
 
Δεν ειναι μονο θεμα διηπειρωτικων πτησεων και μακρινων προορισμων. Το Ηρακλειο παντα δεχοταν widebodies απο ολες τις μεγαλες Ευρωπαϊκες τσαρτερ. Και μαλιστα ΠΟΛΛΑ widebodies. Οποτε λογικο στον σχεδιασμο του νεου α/δ να υπαρχει προβλεψη για εναν πιο αξιοπρεπη διαδρομο απο αυτον του LGIR. Βαλτε στο παιχνιδι και τις υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι...
Οσο για διηπειρωτικες, ισως θα μπορουσε να σταθει κατι seasonal, οπως η Transat στην Αθηνα.

abc":zltbitth said:
!επισης θα ηθελα να συγχαρω τον seven4seven
για το απιστευτο χιουμορ του....

Κ εγω για την φοβερη σου διατυπωση περι αεροδρομιων που εκτελουν πτησεις. Αν δε γελασες εσυ, δικο σου προβλημα.
 
seven4seven":19i61dm1 said:
Κ εγω για την φοβερη σου διατυπωση περι αεροδρομιων που εκτελουν πτησεις.

Αν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο... θα συμβει το αναποδο...
 
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτί γνωρίζω για το Νέο Αεροδρόμιο, την Μετεγκατάσταση του και για την ακριβή τοποθεσία του διότι το καλοκαίρι επισκέπτομαι τον Καρδουλιανό ή αλλιώς το Καστέλι Πεδιάδος και η περιοχή πιστέψτε με είναι κάπως πίσω...Θα γίνονται πτήσεις από μεγάλες αεροπορικές και θα είναι Διηπειρωτικό καθώς ενώνει τρεις Ηπείρους. Ευρώπη Αφρική Ασία. Το καλύτερο: η περιοχή θα γίνει μόδα και το κακό: οι κάτοικοι έστω και λίγοι θα τρελεθούν.
 
Top