LHR-ATH-LHR A3603 & A3602

• Thread starter Thread starter aeroalexGR
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aeroalexGR

Low-Cost-Class-Member
Ένα ταξίδι που το περίμενα από 89 μέρες πρίν.. Άρχισα να μετράω τον Ιανουάριο , και μετα έγινε 16 Απριλίου. Αυτή η πτήση ήταν μια απο τις πτήσεις τις Ολυμπιακής. Και η ΟΑ μας κάναν transfer με την BA, :evil: αλλά ευτυχώς μας το άλλαξαν..

Α3 603
LHR (16:35) - ATH (10:25), A321, SX-DVP, 16 Απριλίου 2011
Ήταν ένα πολύ ωραίο ηλιόλουστο απόγευμα στο Heathrow.. Έκανε ζέστη, αλλά στον ορίζοντα του ουρανού φαίνονταν κάτι μαύρα σύννεφα...
Φτάσαμε στο αεροδρόμιο στις 2:30, ήταν πολύ ανετο το check-in... Κλείσαμε τις θέσεις 11 A-B--D-E-
Το ταξίδι ήταν τέλειο! Μου άρεσε πολύ το αεροπλάνο, και μίλισα στους πιλότους στο τέλος της πτήσης
Το πράγμα που μ'αρέσει με τις Ελληνικές εταιρίες, σαν η Aegean, και παλιά η Ολυμπιακή είναι πως νιώθεις οτί έχεις φτάσει στην Ελλάδα ψυχολογικά, εντούτοις δεν έχεις φτάσει ακόμα! Σου προσφέρουν Ελληνικά προϊόντα που μου αρέσει αυτό πολύ γιατί μου λείπουν όλο τον χρόνο ! Κάναμε πολύ ωραία διαδρομή, περάσαμε πάνω από το Dover, Eλβετια, Αυστρία, Βενετιά, Κροατία, μετά μπήκαμε στην Σερβία, στην Αλβανία, και μετά συνεχίσαμε πάνω από την Λάρισα, Βόλο, και μετά κάναμε δεξιά προς Αίγινα, Βάρκιζα, είδα την Αθηνά και τον Πειραιά από το αριστερό παράθυρο μου και προσγειωθήκαμε στον 3L
http://img576.imageshack.us/i/dsc02795j.jpg/

Flight: 9.5
Cabin Crew: 10

Α3 602
ΑTH (13:30) - LHR (15:30)
Ίσως η πιο καλή πτήση της ζωης μου! Πoλύ κάλο σερβίρισμα, καλή διαδρομή, λίγες αναταράξεις. Επίσης μας έδωσαν οι αεροσυνοδοί τσουρέκια μετά από το φαγητό! Οι φωτογραφίες είναι λίγο κουνημένες γιατί ο πιλότος την κούνησε :lol:

http://img714.imageshack.us/i/dsc05430xv.jpg/
Flight 10
Cabin Crew 9.3 :D

Έκανα edit για λογούς ασφάλειας , συγνώμη.

Τέλειο TR. :great: :great: . Την επόμενη φορά με περισσότερες φωτογραφίες ;) :great:

@gepap - Thanks! Το κατάλαβα τώρα! :) Και δεν θα γίνει ξανά...
@Jimis - ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Έχοντας αρκετή εμπειρία στο γράψιμο trip reports θα μου επιτρέψεις μια καλοπροαίρετη κριτική.

Δε νομίζω ότι διάβασα ενα trip report. Μια απλή περιγραφή πτήσης ήταν, περισσότερο περιγράφηκε η εμπειρία σου στο cockpit. Ο σκοπός ενός report είναι η περιγραφή της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιού, που πήγαμε, τι είδαμε, τι καναμε. Σα να διαβάζεις ένα άρθρο σε ταξιδιωτικό περιοδικό. Όχι απλά μπήκα στο αεροπλάνο, εφαγα, κατεβηκα. Πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον αναγνώστη να νιώσει ότι ταξιδεύει μαζί σου, να πάρει πληροφορίες , να ζήσει τα ταξίδια σου. Διάβασε κι αυτό το topic. Θα σε βοηθήσει για κάποιο μελλοντικό.

Θα διαφωνήσω με τον Jimis. Δεν ήταν τέλειο, ένα απλό report ήταν, καλό για πρώτο, αλλά χωρίς "αλατοπίππερο" που θα κρατήσει τον αναγνώστη. Βασική παράληψη, οι φωτογραφίες. (ας σου κάνει παρατήρηση ο Jimis, κι εκείνος το ίδιο έκανε). Βάλε φωτογραφίες, είναι το Α και το Ω.

Θα συμφωνήσω με τον gepap. Η παράθεση ονομάτων πληρωμάτων, δεν είναι καλή ιδέα (ούτε η φωτογραφία της αεροσυνοδού, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της). Επειδή αυτό το forum έχει γίνει αιτία να απολυθεί αεροσυνοδός λόγω κακής κριτικής σε trip report (αμα το ψαξεις θα το βρεις) καλό είναι να μην το ξανακάνεις, ειδικά όταν αφορά θέματα ασφαλείς όπως η επίσκεψη στο πιλοτήριο.

Αυτά είχα να πω. Δέξου τα σαν συμβουλή, διάβασε ΠΟΛΛΑ trip reports και μελών του forum αλλά κυρίως του A.net (ξεχωρίζουν του romerone, abrelosojos και άλλων) και υοθέτησε το δικό σου στυλ γραφής. Εμπλούτισε το λόγο με εικόνες και θα δεις πόσο θα το ευχαριστηθείς κι εσύ κι εμείς.

Περιμένουμε την επόμενη ταξιδιωτική σου εμπειρία.

Ευχαριστώ για την κριτική, και κανένα πρόβλημα.. έκανα κάτι που δεν έπρεπε, και δεν θα ξαναγίνει ποτέ.. Το επόμενο ταξίδι μου θα είναι τον Ιούλιο, και θα σας γράψω ένα αρθράκι πολύ πιο καλύτερο απ'αυτο.. :)
Συγνώμη για αδίκημα και ατασθαλίες , που τα οποία δεν θα συμβούν ποτέ ξανά.
Αλέξανδρος