Λίστα Αναμονής

• Thread starter Thread starter angelapos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

angelapos

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στην Ισπανία για την κατάκτηση του Euro 2008 :D

Καθώς είναι το πρώτο μου Post θέλω να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το forum, πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα όταν το ανακάλυψα.

Στο θέμα μας τώρα.

Θα κάνω διάφορα ταξίδια μέσα στο καλοκαίρι στην Ευρώπη. Θα συνδυάσω δουλειά και διασκέδαση και θα ήθελα τη βοήθειά σας για να γίνει το ταξίδι όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται.

Λοιπόν, έχω ήδη "κόψει" εισιτήριο για Stuttgart Γερμανίας από Θεσσαλονίκη.(Θα πάω στη formula!!!)

Anyway, μετά από κει θα καταλήξω στο Kowel της Ουκρανίας,(μάλλον μέσω αεροδρομίου Βαρσοβίας) ύστερα προφανώς Amsterdam και μετά Bilbao Ισπανίας.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής.

Επειδή δε γνωρίζω ακριβώς ποιος θα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να ταξιδέψω, λέτε να μη κόψω εισιτήρια εκ τον προτέρων και να πηγαίνω στα αεροδρόμια τη μέρα που θέλω να ταξιδέψω να ρωτάω αν υπάρχει λίστα αναμονής για τις πόλεις που θέλω να πάω, ή έστω κάπου εκεί κοντά?

Υπάρχει περίπτωση να κόψω εισιτήριο κατευθείαν στο αεροδρόμιο από εταιρίες που απογειώ/προσγειώνονται στο αεροδρόμιο, ή δεν έχουν όλες οι εταιρίες παράρτημα στα αεροδρόμια στα οποία εξυπηρετούνται?

Αυτά.

Εχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας, ελπίζω να πόσταρα στη σωστή κατηγορία και ευελπιστώ να έγινα κατανοητός.