Μια καλή θέση

• Thread starter Thread starter Hunting a Shadow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hunting a Shadow

Business-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Website
www.mourikis-development.gr
Λοιπόν ζητώ τη συνδρομή των έμπειρων airliners! 17/12 ταξιδεύω για Αργεντινή με το 340-600 της Iberia. Με δεδομένο το 12ωρο ταξίδι και σε συνδυασμό με το six feet under θάψιμο που έχουν ρίξει οι επιβάτες που τη χρησιμοποίησαν, θα ήθελα τουλάχιστον να έχω μια θέση καλή. Μπορεί κάποιος που να ξέρει να με συμβουλέψει για συγκεκριμένες θέσεις (2) να ρεζερβάρω; να σημειώσω δε με απασχολεί να είμαι ντε και καλά παράθυρο, θα προσγειωθώ άλλες 2 φορές εκεί ξανά πριν φύγω σε μικρότερες πτήσεις. Merci beaucoup!

Hunting a Shadow":i8574qff said:
Λοιπόν ζητώ τη συνδρομή των έμπειρων airliners! 17/12 ταξιδεύω για Αργεντινή με το 340-600 της Iberia. Με δεδομένο το 12ωρο ταξίδι και σε συνδυασμό με το six feet under θάψιμο που έχουν ρίξει οι επιβάτες που τη χρησιμοποίησαν, θα ήθελα τουλάχιστον να έχω μια θέση καλή. Μπορεί κάποιος που να ξέρει να με συμβουλέψει για συγκεκριμένες θέσεις (2) να ρεζερβάρω; να σημειώσω δε με απασχολεί να είμαι ντε και καλά παράθυρο, θα προσγειωθώ άλλες 2 φορές εκεί ξανά πριν φύγω σε μικρότερες πτήσεις. Merci beaucoup!

Το seating plan του αεροσκάφους είναι αυτό.

Επίσης η σελίδα της Iberia για το στόλο της βρίσκεται εδώ.

Ορίστε και screenshot με zoom από το seating plan του site της Iberia.
:wink:

Hunting a Shadow":71d2uar0 said:

Επειδή πριν 2 μήνες είχα θέσει και εγώ το ίδιο ερώτημα και ταξίδεψα από Μαδρίτη για Βενεζουέλα σε Α340-600. Επειδή είναι και αρκετές ώρες το ταξίδι σίγουρα θα χρειαστείς να πας τουαλέτα να σηκωθείς για να ξεμουδιάσεις. Απο Inflight Entertainment δυστυχώς η Iberia πάσχει και έχει οθόνες μόνο στο κέντρο. Είχα παράθυρο θέση και μου ήταν πολύ δύσκολο να δω προς τις οθόνες. Το καλό έιναι ότι δεν έχει την υποχρέςση να σηκώνεσε κάθε φορά που θέλει να πάει ο διπλανός σου τουαλέτα. Κατα τη γνώμη μου καλύτερες θέσεις είναι αυτές του διαδρόμου και ειδικά στις θέσεις που είναι προς τα παράθυρα. Έχει μόνο έναν ανθρωπο δίπλα σου και δεν έχεις κάθε λίγο να σηκώνετε. Επίσης είσαι πιο κοντά στις οθόνες για να ρίχνεις κανένα βλέφαρο. Όλα αυτά που σου λέω δεν ισχύουν για τις πρώτες σειρές. Εκεί υπάρχουν και οθόνες στις άκρες του αεροπλάνου. Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις ισχύουν όσα σου προανέφερα.

Αν ταξιδεύεις με παρέα είναι ακόμη καλύτερα. Ότι άλλο θέλεις ρώτα. :wink: