Μηχανικός αεροσκαφών για ΕΠΟΠ αεροπορίας

Giorgos_G

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
12/01/2021
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Αεροσκαφών του ΤΕΙ Χαλκίδας και έχω κάνει πρακτική άσκηση στην ΕΑΒ για 6 μήνες όπου πήρα και την προϋπηρεσία. Πέρα από αυτό όμως δεν έχω άλλη εργασιακή εμπειρία. Επίσης δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το Β1. Δεδομένου ότι οι περισσότερες (αν όχι όλες) εταιρείες ζητούν Β1 και εργασιακή εμπειρία τα οποία ακόμα δεν διαθέτω, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να μπω ΕΠΟΠ στην αεροπορια για να συμπληρώσω προϋπηρεσία και κατά πόσο αυτή είναι αποδεκτή από τις υπόλοιπες εταιρείες.
 

Jonathan31

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
31/01/2020
Μηνύματα
7
Likes
1
Φιλε δυσκολο οσο ημουν στο ΤΕΙ ακουγα διαφορες αποψεις.Μπορεις να πας στη θητεια σου αλλα εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Πχ ενα γνωστο μου τον ειχαν σαν βοηθο σε κατι μαχητικα λογω του πτυχιου αλλα τους περισσοτερους που βαζαν μεσο για αεροπορια δεν τους εβαζαν να κανουν τιποτα ουτε και τους αφηναν καθως εχουν δικες τους σχολες και παιζει και λιγο "ξεχωρισμος".
 

lefas

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
23/12/2010
Μηνύματα
27
Likes
1
Λοιπόν, θητεία και μηχανικός αεροσκαφών δεν υπάρχει. Κανένας φαντάρος δεν τοποθετείται σε μοίρα αεροσκαφών, τουλάχιστον μαχητικών. Εποπ, Επυ, Στυα, Σμυα, Σμα κλπ και ΠΛΗΡΗΣ προυπηρεσια για Β1 κλπ δεν νοείται καθώς πάλι χρειάζεται χρόνος σε πολιτικό περιβάλλον. Αυτά έχουν χιλιοειπωθει σε αυτό το forum. Για "διαχωρισμό" προκατάληψη, ρατσισμό ή οτιδήποτε άλλο φαντασιοπληκτο, δεν θα σχολιάσω. Είμαστε 2021 πλέον....
 
Top