Mηχανικός αεροσκαφών

B737Mech

Economy-Class-Member
Για να μην ψάχνεις πολύ, διάβασε το παρόν θέμα από την πρώτη σελίδα.
Για το ΤΕΙ και το αν είναι κατάλληλο για να γίνεις μηχανικός αεροσκαφών, διάβασε το θέμα "Τεχνολόγος αεροσκαφών στα ΤΕΙ"
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=63&t=4359

engB1

Νέο μέλος (Tourist)
Παιδες καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum. Αναζητω εργασια σαν βοηθος μηχανικου προκειμενου να παρω την απαραιτητη προυπηρεσια για το Β1, το θεμα ειναι οτι καμια εταιρεια εδω και πολλα χρονια δεν ανταποκρινετε στα mail μου. Μπορει να βοηθησει κανεις?

koulis

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
aaa
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMG
μονο πορτα πορτα και παρακαλετο...

B737Mech

Economy-Class-Member
engB1":nyf5nyjv said:
Παιδες καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο forum. Αναζητω εργασια σαν βοηθος μηχανικου προκειμενου να παρω την απαραιτητη προυπηρεσια για το Β1, το θεμα ειναι οτι καμια εταιρεια εδω και πολλα χρονια δεν ανταποκρινετε στα mail μου. Μπορει να βοηθησει κανεις?

Έχεις περάσει δηλαδή τις εξετάσεις των modules και απλά είναι θέμα προϋπηρεσίας;
Για ποια υποκατηγορία ψάχνεις για το Β1;

Όπως έγραψε ο Koulis δυστυχώς μόνο πόρτα πόρτα και παρακάλια έστω και για μια συνέντευξη.

engB1

Νέο μέλος (Tourist)
Ψαχνω για το Β1.1 αλλα δυστυχως δεν βλεπω φως....

engB1

Νέο μέλος (Tourist)
Με ολο το σεβασμο φιλε μου.....αλλα το Link που εχεις βαλει ειναι απο ενα Training Center που καλυτερα ο κοσμος να αποφευγει.....δε νομιζω οτι θα αργησει η ωρα που θα σκασει κι αλλη βομβα οπως πριν καποιους μηνες με ενα αντιστοιχο ελληνικο training center!!!.....Ισως καποια στιγμη "μπω στο κοπο" να κανω ενα ποστ με την εμπειρια μου και τα ΙΕΚ Ωμεγα προκειμενου να προστατεψουμε και αλλα μελη....... :great:

Μανος34

Νέο μέλος (Tourist)
θα ηθελα να σας θεσω και εγω το ερωτημα μα μου μιας και ανεργος μηχανικως αεροσκαφων μηπως γνωριζεται που μπορω να αποστειλω το βιογραφικο μου για ευρεση εργασιας πιο περιλιπτικα εχω εργαστει στην πολεμικη αεροπορια ως μηχανικος αεροσκαφων 1ου βθμου εκτελεστης υπολογος βασικα εχω περασει απο το συνεργειου αντιδιαβρωτικης , συνεργειου τροχων καθως επισης και απο το γραφειο εξυπηρετησης διερχομενων αεροσκαφων της μοναδος και επισης και ενα καλο λιωσιμο στην πιστα για 6 χρονια αλλα οπου εχω στειλη το βιογραφικο μου δεν πηρα ουτε απαντησει τι δεν κανω καλα καποιος αν μπορεσει να βοηθηση, δε δεχονται οι πολιτικες αεροπορικες εταιριες μηχανικους απο την πολεμικη αεροπορια ?αν ξερει καποιος ας δωσει μια απαντηση .

koulis

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
aaa
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMG
Πρωτον ελπιζω να προσεξες την ορθογραφια οταν εστειλες το βιογραφικο..Δευτερον, πως ειναι δυνατον να εισαι ανεργος ενω περασες απο την Π.Α.? παραιτηθηκες?

Μανος34

Νέο μέλος (Tourist)
ναι εκανα το λαθως και εφυγα οι βαθμολογιες μου για να μην το μυαλο παει σε κατι πονηρο ηταν ολες πανω απο 9 οσο για την ορθογραφια ναι την εχω κοιταξει στο βιογραφικο μου αλλα να ξερεις ειμαι μηχανικως και οχι κειμενογραφος